Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Nα προσέχεις τον διπλανό σου


Επειδή οι ώρες που περνά ο αγαπημένος μας σύλλογος είναι κρίσιμες ως blog θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις στους αναγνώστες μας.

Πολλάκις από αυτό το βήμα αναδείξαμε τα προβλήματα στη λειτουργία της ΠΑΕ Άρης. Μιλήσαμε για την ασυνέπεια και την ανακολουθία του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης αλλά και την ανεπάρκεια του δ.σ. της ΚΜΑ αλλά και του ΑΣ που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Σε αυτούς ακριβώς δεν πρέπει να δώσουμε κανένα "πάτημα", καμία δικαιολογία. Όσοι πάμε την Κυριακή στο γήπεδο είναι χρήσιμο να έχουμε στο μυαλό μας ένα πράγμα: τη στήριξη στην ομάδα μας. Ακόμα και αν δεχτούμε οποιαδήποτε πρόκληση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι αντιδράσεις μας ΠΡΕΠΕΙ να είναι εντός των φυσιολογικών και νομίμων ορίων. Στο γήπεδο δεν πρέπει να πέσει ούτε γόπα από τσιγάρο. Στις κερκίδες πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι, να "προσέχουμε" τους διπλανούς συναρειανούς μας. Όσοι δεν έχουμε αυτοέλεγχο καλό είναι να μη παραβρεθούμε. Με τη διοίκηση της ομάδας μας έχουμε χρόνο να μιλήσουμε άλλες στιγμές. O κόσμος του Άρη είναι πλέον ώριμος.

Νίκη στην ομάδα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου