Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Kίνδυνος από Κουλουχέρη


Αίτηση αφαίρεσης βαθμών κατέθεσε ο Ευθύμης Κουλουχέρης, κατά του Αρη, καθώς δεν τηρήθηκε ο διακανονισμός που είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Πιο συγκεκριμένα ο νυν ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, δεν εισέπραξε την τελευταία δόση ύψους 9 χιλιάδων ευρώ και αν οι κίτρινοι δεν τακτοποιήσουν μέχρι την Τρίτη (ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης) την οφειλή, κινδυνεύουν πολύ σοβαρά με μείον βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σειρά θα πάρουν οι υποθέσεις που αφορούν τους  Τόχα, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Χουάνμα, Κοτταρίδη, Αραβίδη, ενώ ανοιχτά παραμένουν και τα θέματα των Σανκαρέ, Φατί, Ντίκο και Καστίγιο.

Εφόσον η διοίκηση Ηλιάδη δεν βρει χρήματα, τότε θα ελπίζει μόνο στην έγκριση νέας διαταγής αναστολής πληρωμών, απόρροια της έφεσης που προγραμματίζεται για το άρθρο 99.

Η ΚΜΑ για το πόρισμα

Παρά την προτροπή της ΠΑΕ Αρης να παραλειφθεί και να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου της περιόδου 2004-12, το σώμα της Κοινωνίας Μελών θα είναι αυτό που θα πάρει την τελική απόφαση.

Το ΔΣ του Φορέα, θεωρεί πως κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει καλύτερα από τον κυρίαρχο λαό κι έτσι το θέμα του πορίσματος παραπέμπεται, μαζί με όλα τ΄ άλλα σημαντικά ζητήματα, για τις 18 Δεκέμβρη, πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Εκεί και αφού προηγουμένως αναλυθούν τα υπέρ και τα κατά του ανοίγματος του φακέλου (παρών θα είναι και εκπρόσωπος της εταιρίας που διενήργησε τον έλεγχο), θα κληθούν τα μέλη του Αρη, όντας, πια, πλήρως ενημερωμένα, να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το πόρισμα. Θα προχωρήσουν τη διαδικασία, με όποια ρίσκα συνεπάγεται μια τέτοια κίνηση ή θα το παραπέμψουν στις καλένδες; 

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου