Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το "προφίλ" του Γιάννη Κωνσταντινίδη


Εδώ και αρκετό καιρό έχει συζητήσεις ο Δημήτρης Ηλιάδης με τον υποψήφιο επενδυτή του Άρη. Χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποκάλυψε πως αυτός είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Κωνσταντινίδης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όμως εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως πρόκειται για έναν 63χρονο επιχειρηματία που (εμφανίζεται να) έχει έδρα το Λονδίνο και δραστηριοποιείται (πέραν της Ελλάδας) σε Ελβετία, Κύπρο κι Αφρική.

Σύμφωνα με το sentragoal μια από τις επιχειρήσεις του δραστηριοποιείται στον τομέα του υβριδικού αυτοκινήτου, στον οποίον και συνεργάζεται με τη γαλλική εταιρεία MDI. Πρόσφατα αγόρασε μια μεγάλη έκταση στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να προχωρήσει στην κατασκευή εργοστασίου που θα παρασκευάζει υβριδικά αυτοκίνητα. Θέλει, επίσης, να δραστηριοποιηθεί και στον τομέα των ΜΜΕ, καθώς πρόσφατα έγινε ιδιοκτήτης εβδομαδιαίας εφημερίδας ενώ στις προθέσεις του είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει και στην αγορά ραδιοφωνικού σταθμού. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, o Κωνσταντινίδης έχει ως αντικείμενό του στην Ελλάδα το Real Estate και ασχολείται με πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών στα νότια προάστια της Αττικής. Τέλος, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο κ. Κωνσταντινίδης εμφανίζεται να είναι διαχειριστής ενός fund 500 εκατoμμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου