Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη τύπου ο Κωνσταντινίδης;


Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης είναι ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Άρης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη. Το Sentragoal συμπληρώνει, σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ,  το «παζλ» του προφίλ του, που περιέχει λίγο από... Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά.

Οι πληροφορίες του Σάββα Λιβάνιου στην εκπομπή «Παλτά και παικταράδες», κάνουν λόγο για σοβαρό επιχειρηματία, που την προσεχή Τρίτη θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη για να αναπτύξει τα πλάνα του για τον Αρη.

Ο Κωνσταντινίδης ενεπλάκη για πρώτη φορά στο δημόσιο βίο το 1991 όταν επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη επιτέλεσε Γενικός Γραμματέας αποκρατικοποιήσεων, δημιουργώντας μέσω της θέσης του ένα μεγάλο κύκλο γνωριμιών.

Ακολούθως εντάχθηκε στην Πολιτική Ανοιξη, όντας στο πλευρό του νυν Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο δεν πολιτεύτηκε με το εν λόγω κόμμα. Ταυτόχρονα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις και με το ΠΑΣΟΚ, καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό (ποσοτικά) φάσμα του πολιτικού κόσμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου μέσου, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, λόγω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, διατηρεί ακόμη πολύ καλές σχέσεις με Αραβες και Ινδούς επιχειρηματίες, ενώ ετοιμάζει μια επένδυση ύψους 50 εκ. ευρώ στη Δράμα με τα σχέδια ν' αφορούν τη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής οικολογικών (υβριδικών) αυτοκινήτων.

Ο υποψήφιος επενδυτής του Αρη διατηρεί επιχειρήσεις και στην Ελβετία, ενώ παρουσιάζεται και ως διαχειριστής μεγάλων επιχειρηματικών funds. Ο ίδιος, πάντως, θέλει να επεκταθεί και στον τομέα των ΜΜΕ, καθώς πέραν του ότι χρηματοδοτεί κυριακάτικη εφημερίδα («Ελλάδα Αύριο») βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την αγορά του καναλιού «Ε».

Σύμφωνα με το Sentragoal, την προοπτική ενασχόλησής του με τον Αρη του την «άνοιξε» ο νυν πρόεδρος των «κιτρίνων», Δημήτρης Ηλιάδης, που γνώριζε τα… αρειανά αισθήματά του. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης είναι φίλαθλος του Αρη και μάλιστα φέτος έχει παρακολουθήσει τρεις αγώνες των Θεσσαλονικέων. Το εντός έδρας 2-2 με τον Πανθρακικό, ματς στο οποίο είδε από τη θύρα «2» (και όχι από τα επίσημα) ώστε να μη γίνει αντιληπτός, αλλά και τις εκτός έδρας νίκες επί της Βέροιας και του Πανιωνίου. Μιλώντας ο ίδιος για τον Αρη, έλεγε ότι το άνοιγμα της ΠΑΕ φτάνει στα 14 εκ ευρώ. Νούμερο, που δεν φαίνεται να τον πτοεί...

4 σχόλια:

  1. δεν μου δινει εμενα τη διαφορα των 23 εκ ευρω με τα 14 εκ ευρω να τα παιξω στο στοιχημα τοσο απλας που ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή περίπτωση φαίνεται, ειδικά αν αληθεύει το περί "αρειανών αισθημάτων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι καλη περιπτωση ρε ο αρχιφασιστας με την πολιτικη ανοιξη...αυτο θα ηταν το "βουνο"?
    ANTI-NAZI ARIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή