Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το πόρισμα στον Φουρλίγκα


Ραντεβού με τον αντιπρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Αρη, Βασίλη Φουρλίγκα, έκλεισαν οι άνθρωποι της Nexia, ώστε στα δικά του χέρια να παραδώσουν το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που διενήργησαν, για λογαριασμό της ΠΑΕ. Η συγκεκριμένη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ή σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί, στη Θεσσαλονίκη. 


Ο Φουρλίγκας, αντικαθιστά τον πρόεδρο, Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και με την επιστροφή του θα συνεδριάσει, αποκλειστικά για το πόρισμα, το ΔΣ της ΚΜΑ, προκειμένου να ανοιχτεί (επιτέλους) ο φάκελος! 

Εν ολίγοις, η ώρα για να μάθει ο κόσμος του Αρη, τι ακριβώς συνέβη και η ομάδα έχει εκτινάξει τα χρέος της σε δυσθεώρητα ύψη, έφτασε. Θεωρείται βέβαιο πως τα «ευρήματα» του πορίσματος, αν όχι καθ΄ ολοκληρίαν, αλλά τουλάχιστον ένα σημαντικό μέρος αυτών, θα δημοσιοποιηθούν, ώστε τα μέλη των κιτρίνων να πάνε ενημερωμένα στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί και εκεί να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. 

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται, βάση των όσων είπε χθες ο Δημήτρης Ηλιάδης, ανακοίνωση από την ΠΑΕ Αρης, αναφορικά με την πορεία της επένδυσης του επιχειρηματία, Γιάννη Κωνσταντινίδη, ο οποίος συζητά για το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

πηγή:  www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου