Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Eκτός αποστολής οι Αγκάνθο και Πουλίδο!


Απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (24/11, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.


Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας του Άρη Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Ρένια, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται τις τελευταίες ώρες από ίωση (ανέβασε πυρετό). Εκτός αποστολής έμεινε και ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός φορ κρίθηκε ανέτοιμος αγωνιστικά, καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα (είχε ενοχλήσεις στο γόνατο). Όπως, επίσης, και ο τραυματίας Τζον Ίμπε.

Στον αντίποδα ο Χουμπ Στέφενς επέλεξε για την ομάδα του ΠΑΟΚ τους:  Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.

2 σχόλια:

  1. xaxaxa......ΗΛΙΑΔΗ ΤΖΟΥΣΤ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕΡΒΕ!!1 ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΚΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ????ΤΟ ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ?ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ?ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ?ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή