Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Τάτος: «Αυτά τα παιχνίδια, τα θέλουμε!»


Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε στο novasports.gr αναλύοντας τα υπέρ και τα κατά του αυριανού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε:


-Ανδρέα, πως προετοιμάστηκε ο Αρης όλο αυτό το διάστημα για το «classicο» της Θεσσαλονίκης;

«Είναι ένα ντέρμπι. Εμείς βρισκόμαστε σε πολύ χαμηλή βαθμολογική θέση, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μ΄ αυτό το παιχνίδι, διότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ματς για εμάς, για τον κόσμο μας και την ιστορία της ομάδας. Δουλεύουμε και πιστεύω είμαστε έτοιμοι να πάμε σ΄ αυτό το παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βγάλουμε πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μπορούμε να καταφέρουμε θετικά πράγματα».

-Συμμερίζεσαι την άποψη που λέει ότι ο Αρης πάει χωρίς άγχος στη Τούμπα;

« Όχι, σίγουρα υπάρχει άγχος. Αυτό που ακούγεται δεν θέλω να το σχολιάσω, αλλά σας λέω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε άγχος, διότι ξέρουμε τι συμβαίνει. Όμως, πράγματι, το περισσότερο άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από εκεί και πέρα θα δούμε».

-Η προηγούμενη ερώτηση πηγάζει από τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων.

«Ναι, υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιοτική, στη βαθμολογική θέση, όντας ο ΠΑΟΚ δεύτερος στην κατηγορία. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν παίξουμε σωστά, μυαλωμένα και συγκεντρωμένα μπορούμε να πάρουμε θετικά πράγματα. Το πιστεύω αυτό!»

-Εσείς οι ποδοσφαιριστές πως ζείτε την προετοιμασία ενός τέτοιου παιχνιδιού; Διαφέρει από τις προετοιμασίες των άλλων αγώνων;

«Κι εμείς τα ζητάμε αυτά τα παιχνίδια, τα θέλουμε! Εμείς βέβαια βρισκόμαστε σε άσχημη κατάσταση, το βλέπετε όλοι. Θέλουμε, λοιπόν, να το ανατρέψουμε όλο αυτό, δεν σταματάμε και πιστεύω ότι θα τ΄ αλλάξουμε όλα».

-Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ντέρμπι;

« Εγώ θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος, τίποτ΄ άλλο».

-Η Εθνική πάει Βραζιλία!

« Συγχαρητήρια στην Εθνική. Εκανε ένα τεράστιο βήμα, πήγε στο Μουντιάλ. Τα λόγια είναι περιττά. Ότι καλύτερο!».

-Περνάει από τη σκέψη σου, το καλοκαίρι, να είσαι στις επιλογές του Σάντος;

«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται με την εθνική φανέλα. Όμως αυτά τα κρίνει ο προπονητής της. Εγώ τώρα σκέφτομαι μόνο τον Αρη, να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα μου και πιστεύω να τα καταφέρνω».

-Πως αισθάνεσαι ως μπαμπάς;

« Είμαι ευτυχισμένος! Απέκτησα το πρώτο μου παιδί. Βέβαια, δεν το βλέπω καθόλου, γιατί είναι στην Αθήνα και ανυπομονώ να περάσουν 40 μέρες, ώστε μαζί με τη γυναίκα μου, να έρθουν στη Θεσσαλονίκη».

-Λένε, ότι ο ερχομός ενός παιδιού σε κάνει να αναθεωρείς πράγματα για τη ζωή. Το έχεις νιώσει;

« Να πω την αλήθεια δεν το έχω νιώσει ακόμη. Όταν έρθουν κοντά μου από την Αθήνα, πιστεύω να καταλάβω πολλά πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου