Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

«Αρνηθήκαμε για οικονομικούς λόγους, αντίθετη και η αστυνομία»


Aνακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για το ζήτημα των εισιτηρίων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για το οποίο δέχτηκε οξεία κριτική από τον Super 3. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχοντας γνώση της πάγιας θέσης της Αστυνομίας για την απαγόρευση των μετακινήσεων των οργανωμένων οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, θέση αδιαπραγμάτευτη σε αγώνες όπως αυτός μεταξύ του ΑΡΗ και του Παναθηναϊκού, αποφάσισε εγκαίρως την αξιοποίηση για οικονομικούς λόγους τόσο της θύρας 5 όσο και ολόκληρης της θύρας 1, εκ των οποίων σε αντίθετη περίπτωση θα δεσμεύονταν συνολικά 3.500 θέσεις.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιπροσθέτως κάνει γνωστό στους χιλιάδες φιλάθλους της ότι στην καθιερωμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη (05/11):
Α) επιβεβαιώθηκε και τυπικά η αρνητική θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Β) διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έδινε καμία εγγύηση ότι στον μεταξύ μας αγώνα του β’ γύρου θα μας εξασφάλιζε ισάριθμο αριθμό εισιτηρίων, επικαλούμενη την θέση που θα έπαιρνε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θεωρεί αυτονόητη την παρουσία των οπαδών της σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται η ομάδα μας και προς αυτή την κατεύθυνση ήταν όλες οι προσπάθειες που έκανε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Μέσα στο ίδιο πλαίσιο θα συνεχίσει να κινείται και σ’ όλους τους μελλοντικούς εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Eντύπωση πάντως προκαλεί ότι η ΠΑΕ Άρης δεν εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση μετά από αυτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά αυτό έγινε μόνο λίγο μετά την αντίδραση του Super 3. αλλά και μετά την ραδιοφωνική εκπομπή του συνδέσμου 

1 σχόλιο:

  1. δεν αντιλεγει κανενας οτι τα ειδησεογραφικα(sic) sites του ΑΡΗ αποτελουν φερεφωνα της εκαστοτε δοιηκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ οπως συμβαινει λιγο πολυ και με τους διπλα για ολους που ολοι γνωριζουμε...ΟΜΩΣ απο την αρχη που εγινε γνωστη η ανακοινωση του βαζελου κατι βρωμουσε ρε παιδες...γιατι δεν σκεφτεστε ενναλακτικα οτι θελανε ετσι να μας κανουνε μπαχαλο λιγες ωρες πριν το ματς που θα παμε μαζικα?ξερουνε οτι δεν θα γλυτωσουνε ευκολα σημερα.δεν παιρνω το μερος της δοιηκησης της παε ΑΡΗΣ αλλα για ποιο λογο να πιστεψω οτι πλασαρει ο βαζελος που ειναι και εχθρος?αλλωστε στο παρελθον ποτε δεν δωσαμε δικαιωματα ειδικα σε αυτο το θεμα...οι βαζελοι ειπαν ξεκαθαρα οχι να μας δωσουν εισητηρια στο Β'γυρο λογω αστυνομιας και υποτιθεται διαρκειας(το εχουν ξανακανει στο παρελθον) ε μακακες ειμαστε??
    αυτο που καει το λαο του ΑΡΗ ειναι οτι στο σταδιο ακης τσοχατζοπουλος δεν θα παει για 1 ακομα χρονια οπως φαινεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή