Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναθηναϊκό



Την αποστολή της ομάδας του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης:


"Aπογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (09/11, 19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Αγκάνθο, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Ανδρέας Ηρακλής, καθώς και οι τιμωρημένοι Ροκ Έλσνερ, Μπάμπης Οικονομόπουλος.

* Με έγγραφο που απέστειλε η ΕΠΟ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει για την κλήση του Σωκράτη Διούδη στην εθνική Ελπίδων (U-21).
Ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τους αγώνες με τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας (15/11, 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης) και της Πολωνίας (19/11, 17:30, στην Κρακοβία) για το UEFA U-21 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2013-2015).
Ο Διούδης θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (11/11) και θα επιστρέψει στις 20/11."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου