Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τάτος: «Τι καταφέρνουμε παίζοντας με 8 παίκτες;»


Η σκηνή της αποβολής του Πουλίδο, μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής στη Βέροια, συζητιέται ακόμη. Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Βοσκάκη, βρήκε τον Αρη με 8 ποδοσφαιριστές! Ο Ανδρέας Τάτος, αναρωτιέται ποιον ωφελεί αυτό το σκηνικό. Προτάσσει την αναγκαιότητα να βλέπουμε ποδόσφαιρο στα γήπεδα και όχι αποβολές και μιλά στο novasports.gr για το μέλλον της ομάδας του, μετά το «διπλό» στην Ημαθία.


-Ανδρέα, τι μένει από το ματς της Βέροιας;

« Μένει το πάθος που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο και ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Είμαστε πολύ καλά, πια, με τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία εκτός έδρας και τα μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή και το ζητώ από τον κόσμο, είναι να γεμίσει το γήπεδό μας, διότι όλοι μαζί δεν μπορούμε να χάσουμε από κανέναν! Με τη συμπαράστασή τους, λοιπόν, θα κάνουμε το τρία στα τρία την Κυριακή και θα ξεκινήσει μια νέα σελίδα για τον Αρη».

-Το ότι ο Αρης κέρδισε στη Βέροια, τελειώνοντας το ματς με 8 παίκτες, τι δείχνει;

« Θα ήθελα να μιλήσω γι αυτό. Για να πάει, λοιπόν, μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να βοηθήσουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, οι διαιτητές,  οι πρόεδροι, οι μεγαλομέτοχοι. Τώρα να καταλήγουμε να παίζουμε με 8 παίκτες και με 7, τι καταφέρνουμε; Το θέμα είναι να βλέπει ο κόσμος μπάλα, να βλέπει ωραία πράγματα, είτε κερδίζει , είτε χάνει η ομάδα του. Όχι αποβολές και εντάσεις». 

-Πέραν της διαιτησίας, στην οποία εμμέσως, πλην σαφώς, αναφέρθηκες, τι σημαίνει  για τον Αρη να κερδίζει με λιγότερους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο;

« Φάγαμε δύο κόκκινες στο τέλος του παιχνιδιού, όμως δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε πάθος και τα καταφέραμε. Σημαίνει πολλά για εμάς αυτή η νίκη και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε».

-Πως αισθάνεσαι στην πτέρυγα;

« Εγώ παίζω όπου μου ζητά ο προπονητής μου για το καλό της ομάδας. Δίνουμε τις μάχες μας, ο καθένας από το δικό του πόστο και συνεχίζουμε».

-Να θεωρεί ο κόσμος δεδομένο πως ο Αρης δεν θα περάσει τα περυσινά;

« Είναι νωρίς ακόμη και δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Πάμε βήμα-βήμα, βλέποντας και κάνοντας και πιστεύω ότι την επόμενη αγωνιστική, εφόσον πάρουμε το αποτέλεσμα, θα μπορούμε να βλέπουμε διαφορετικά το πρωτάθλημα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου