Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Eξελίξεις στον Α.Σ. Άρης


Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν σήμερα σε δύο... "καυτά" μέτωπα του Α.Σ. Άρης.


Στο κολυμβητικό τμήμα, μετά την αποχώρηση Γρηγοριάδη και Μιχαλάκα, υπήρξαν άμεσες εξελίξεις όπως ενημερώνει ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με ιδιαίτερη τιμή για την εθελοντική διάθεση για προσφορά ομάδας Αρειανών επιχειρηματιών αποδέχτηκαν την πρόταση τους για ανάληψη του κολυμβητικού τμήματος εκ μέρους αντιπροσωπείας αυτών και πιστεύει πως μέσα από την αγαστή συνεργασία μας θα έρθουν καλύτερες μέρες για το συγκεκριμένο τμήμα του Συλλόγου. 

Νέος υπεύθυνος του κολυμβητικού τμήματος τοποθετείται ο εκπρόσωπος του Α.Σ. Τάσος Οικονόμου και αναπληρωτής αυτού ο Μίλτος Ζορπίδης. Τους ανωτέρω πλαισιώνουν ο Τάσος Αναστασιάδης, η Ελένη Γρηγοράκη και ο Τάσος Δεσύπρης. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα."

Εξελίξεις όμως υπήρχαν σε άλλο ένα "καυτό" ζήτημα αυτό του εορτασμού των 100 ετών του Άρη. Σήμερα έγινε γνωστό ότι συστάθηκε επιτροπή για τον εορτασμό των 100 ετών:

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συναισθανόμενοι την ευθύνη της χρονικής συγκυρίας που πλησιάζει με την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, προκειμένου για την καλύτερη οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων προχωρούνε στην σύσταση πολυμελούς επιτροπής για τον σκοπό αυτό. 

Η επιτροπή αυτή θα αποτελείται από μέλη του Α.Σ., από την Π.Α.Ε., από την Κ.Α.Ε., από την Κ.Μ.Α., από βετεράνους αθλητές του Συλλόγου, από επιφανείς Αρειανούς και θα συσταθεί τις επόμενες ημέρες. Οι εκπρόσωποι του Α.Σ. που θα συμμετάσχουν είναι οι Χρήστος Κώτσης, Νικόλαος Λεκίδης, Γέωργιος Κάρλας, Σάββας Αναστασίου, Μιχάλης Μηνιάδης. Για προτάσεις & σκέψεις επί του θέματος μπορεί όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει από 1η Νοεμβρίου με την επιτροπή μέσω των ακολούθων τρόπων (τηλ. 2310305402, fax 2310305408 και info@arisac.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου