Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Kράβαρικ: "Επιθετικό πρόβλημα"


Μεγάλο επιθετικό πρόβλημα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από αυτό με τον Εθνικό στην πρεμιέρα, αντιμετώπισε ο Αρης στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Λαμία. Η εμφάνιση της ομάδας, ακόμη και στο πρώτο σετ που κατέληξε στα χέρια της, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και παρά το γεγονός ότι αμυντικά η ομάδα έχει απαντήσεις δεν μπορεί να τελειώσει τις φάσεις.


«Η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα. Βγάζουμε πολύ καλές υποδοχές, μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε πόντους, όμως πρέπει να μάθουμε να χτυπάμε πιο δυνατά για να τελειώνουμε τις φάσεις», επισημαίνει ο Αντρέι Κράβαρικ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ Άρης. «Και στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος κυνηγήσαμε φάσεις, βγάλαμε δύσκολες άμυνες. Το θέμα μας όμως είναι να καταφέρουμε να χτυπάμε πιο δυνατά, ώστε να παίρνουμε και τους πόντους». Όσο για το αν περίμενε απολογισμό έναν βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια; «Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα κάτι τέτοιο, όμως είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Θεωρώ αποτυχία αν στα τρία επόμενα παιχνίδια με Σύρο, Νίκη και Κηφισιά δεν καταφέρουμε να πάρουμε το λιγότερο επτά βαθμούς».


Μετά το προχθεσινό ρεπό οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν χθες την προετοιμασία για τον αγώνα με το Φοίνικα με μία απογευματινή προπόνηση. Ένα παιχνίδι δύσκολο στο οποίο, όμως, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου