Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πάει «Καραϊσκάκη» ο Ηλιάδης


Μπορεί ο Αρης να μην έχει εκπροσώπηση στο ρόστερ της εθνικής Ελλάδας, ωστόσο θα έχει τον πρόεδρό του, απόψε το βράδυ, στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ο Δημήτρης Ηλιάδης, θα ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κόντρα στη Σλοβακία, εκμεταλλευόμενος την παραμονή του στη πρωτεύουσα για θέματα της ομάδας.


Συγκεκριμένα, ο κ. Ηλιάδης θα δώσει το παρών στο συμβούλιο της Λίγκας, θα διευθετήσει κάποιες άλλες υποχρεώσεις της ΠΑΕ στην Αθήνα και το βράδυ θα μεταβεί στον Πειραιά για το ματς της εθνικής μας. Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, προγραμματίζεται για το πρωί του Σαββάτου.

Στο μεταξύ, χωρίς φιλικό, εντός του Σαββατοκύριακου, μένει ο Αρης, παρά την επιθυμία του Μιλίνκοβιτς για εξασφάλιση μιας ακόμα αναμέτρησης, πέραν της Καστοριάς, την Τετάρτη. Κι αυτό διότι δεν βρέθηκε αξιόλογος αντίπαλος σε κοντινή απόσταση από την πόλη. Η περίπτωση μετάβασης στην Αθήνα (απ΄ όπου υπήρξε πρόταση) δεν κρίθηκε σκόπιμη (λόγω ταλαιπωρίας) κι έτσι οι παίκτες του Αρη θα πάρουν ρεπό την Κυριακή. Εκτός κι αν αλλάξει κάτι εντός της σημερινής ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου