Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

"Θα παλέψουμε για όμορφες Κυριακές"


Δηλώσεις, στο "Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο", πριν την έναρξη της προπόνησης του Αρη, έκανε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στα πλαίσια της πρώτης "Media Day", που διοργάνωσε η ΠΑΕ:


Αρχικά, ο Σέρβος τεχνικός, είπε:

"Ασφαλώς, κάθε νίκη έχει μεγάλη σημασία. Πατάμε στα πόδια μας και δουλεύουμε σοβαρά για τα επόμενα ματς. Ηρθαν δύσκολες στιγμές στην ομάδα, αλλά η εβδομάδα που ξεκίνησε ήταν ευχάριστη".

Για την ψυχολογία, μετά το "διπλό" στην Αθήνα: "Οι παίκτες νιώθουν καλύτερα, μετά τη νίκη. Η ψυχολογία είναι καλή, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να παλέψουμε, για να έχουμε όμορφες Κυριακές"

Πού θα ρίξει το βάρος μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος: "Εχουμε πολλά να κάνουμε. Είχαμε και έχουμε πολύ δουλειά. Η διακοπή είναι σημαντική, λόγω των τραυματιών, οι οποίοι μπορεί να επανέλθουν. Δουλεύουμε πάνω σε όλα τα σημεία που έχουμε πρόβλημα κα κοιτάμε να βελτιωθούμε"

Για τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου: "Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είπαμε, σε συζήτηση με τους παίκτες, πως θα είμαστε συγκρατημένοι, να μη παίρνουμε φόρα, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και στις δύσκολες, αλλά και τις εύκολες μέρες πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά".

Για το ξέσπασμά του, στο γκολ του Ουντότζι: "Ηταν αντίδραση της στιγμής. Θέλαμε τη νίκη, το γκολ, αλλά δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Ηταν ένα ξέσπασμα, αλλά δε σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει τέτοιες στιγμές συνέχεια".

Για τους στόχους του Αρη: "Προχωράμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά βλέπουμε. Δε μπορώ να πω για στόχους".

Για το Ελλάδα-Σλοβακία: "Είμαι με την Ελλάδα και θα είμαι φίλαθλός της"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου