Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ξεσηκωμός στο Νιόνιο...


Ξεσηκωμός επικρατεί στην ομάδα του Πανιωνίου ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Οι οπαδοί αλλά και οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου βλέπουν το παιχνίδι σαν τελικό. Χαρακτηριστικές είναι οι εκφράσεις του προπονητή του Πανιωνίου, Νίκου Παντέλη στην ομιλία του στους παίχτες της ομάδας.


Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στους παίκτες του, θέλησε να τους «ανεβάσει» ψυχολογικά ενόψει του αγώνα με τον Άρη και τους επεσήμανε ότι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κρατά μόνο τα θετικά.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε χαρακτηριστικά: «Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η προσπάθεια. Ο αγώνας με τον Αρη είναι πολύ σημαντικός για μας. Πρέπει να φτιάξουμε την κυκλοφορία της μπάλας και σε τέτοιου είδους παιχνίδια να είμαστε πιο επιθετικοί. Στο σπίτι μας δεν θα πρέπει από εδώ και στο εξής να χάσουμε βαθμό. Οφείλουμε να δείξουμε ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά».

Και στη συνέχεια ζήτησε την προσοχή των παικτών για τον αγώνα με τον Άρη λέγοντας: «Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας ξεγελάσει η βαθμολογική συγκομιδή του αντιπάλου. Ο Αρης θα έρθει με το... μαχαίρι στο στόμα. Θα τα παίξει όλα για όλα. Οφείλουμε να είμαστε πολύ δυνατοί και να πάρουμε τις προσωπικές μονομαχίες».

Τέλος, τους επεσήμανε το θέμα με τις άσκοπες κάρτες υπογραμμίζοντας: «Δεν πρέπει να δεχόμαστε κάρτες για διαμαρτυρία. Ασχετα, από το αν ο διαιτητής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκανε κατάχρηση. Οσοι δέχονται αδικαιολόγητες κάρτες, θα έχουν επιπτώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου