Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση εισαγγελέα στην ΠΑΕ Άρης;


Οι φωνές που ολοένα και πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Αρη, ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις προηγούμενες διοικήσεις της ΠΑΕ, φαίνεται πως δικαιώνονται μέσω του πορίσματος της NEXIA.


Το novasports.gr, αποκαλύπτει σήμερα τον αστερίσκο με τον οποίο θα σταλεί (εώς τις 15 Οκτωβρίου) το τελικό πόρισμα στην Κοινωνία Μελών Αρη, βάση του οποίου, εφόσον στον φάκελο εμπεριέχονται «ευρήματα» ποινικά κολάσιμης διαχείρισης ή ατασθαλιών, τότε αυτομάτως η όλη υπόθεση θα προωθηθεί στον αρμόδιο οικονομικό εισαγγελέα.

Ουσιαστικά, δηλαδή, η ΚΜΑ θα γίνει απλά γνώστης του ελέγχου, όμως οι εξελίξεις θα «τρέξουν» από την εταιρία που τον διενεργεί, όντας υποχρεωμένη να στείλει τα στοιχεία του φακέλου στη δικαιοσύνη για διαλεύκανση.

Τι σημαίνει αυτό; Πως παύει να αποτελεί εσωτερική υπόθεση του Αρη η οικονομική διαχείριση της οκταετίας 2004-12. Η εμπλοκή του εισαγγελέα, ίσως σημάνει και τον βαθύτερο έλεγχο εκείνης της περιόδου, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Υπενθυμίζεται η πρόθεση του νυν προέδρου, Δημήτρη Ηλιάδη, για ανάθεση σε άλλη εταιρία του οικονομικού ελέγχου, κάτι που ίσως τελικά να μη χρειαστεί να συμβεί, εφόσον μπει η τακτική δικαιοσύνη η οποία θα αναλάβει, τελικά, το συγκεκριμένο έργο.

Οι επόμενες ημέρες, μέχρι τις σχετικές ανακοινώσεις, αναμένονται με μεγάλη αγωνία...

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου