Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στην ΠΑΕ θυμάστε πως σώθηκαν οι «δίπλα»;


Εκεί στην ΠΑΕ γνωρίζετε πως σώθηκαν οι «δίπλα» την τελευταία φορά που κινδύνευσαν με υποβιβασμό; Αν δεν το γνωρίζετε θα σας ενημερώσουμε εμείς...

Ο παοκ προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές ήττες (από Ξάνθη, Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Ο.Φ.Η.) και βρισκόταν μία ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού καταρρακωμένος βαθμολογικά, αγωνιστικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Σας θυμίζει κάτι η... φάση;

Ήταν 10 Φεβρουαρίου του 2008 με τον παοκ να έχει στο ρόστερ του τον Κνολ, τον Γκάβρανσιτς, τον στραβοκάνη Μπαλάφα και τον Σάλμον(ελα). Απέναντί του ο Άρης του Μπάγεβιτς, του Κόκε, και της μεγάλης ευρωπαϊκής πορείας της Σαραγόσα και του τελικού κυπέλλου του Καυτατζογλείου.

Στο 6ο μόλις λεπτό η διοίκηση του παοκ έστειλε το μήνυμα στους φιλάθλους της. Οι παίχτες της ομάδας το είχαν λάβει πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Ο παίχτης του παοκ Γεωργιάδης (σήμερα τεχνικός διευθυντής της ομάδας) κάνοντας ένα δολοφονικό μαρκάρισμα στον Καράμπελα του προκάλεσε κάκωση πρόσθιου χιαστού χωρίς να δοθεί ούτε φάουλ από το διαιτητή Σταυρίδη ή κάποιον βοηθό του!!!


Στη συνέχεια η διοίκηση του παοκ έστειλε κι άλλο μήνυμα σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Στο 17ο λεπτό ο Αρης δεν πήρε πεντακάθαρο πέναλντι σε χέρι του Κνολ μέσα στην περιοχή, μετά από προσπάθεια του Κόκε. Όμως οι ποδοσφαιριστές του παοκ συνέχισαν να παίζουν χάντμπολ στην περιοχή τους αφού είχαν πάρει και προβάδισμα στο σκορ! Στο 44ο λεπτό οι κίτρινοι ζήτησαν και πάλι δικαίως πέναλτι σε χέρι του Σνάουτσερ μέσα στην περιοχή το οποίο "ΦΥΣΙΚΑ" δε δόθηκε! Ο απροστάτευτος (από τη διοίκηση Λάμπρου Σκόρδα) Άρης έχασε τελικά όπως ήταν, επίσης, απολύτως "φυσικό".

Ο παοκ στο τέλος της σεζόν παρέμεινε στην κατηγορία, όπως είναι "φυσικό", με "αέρα" 6 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Όλα έγιναν "φυσικά" και "φυσιολογικά"...

2 σχόλια:

  1. συμφωνω αλλα στα περισσοτερα ματς με σκορδα μας σεβοταν η διαιτησια..απλως εκεινο το ματς ηταν κρισμο και του το εδωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κανένα ματς δε μας σεβεται η διαιτησία.

    Ο σεβασμός σημαίνει να δίνεται το παραπάνω, ενώ δε παίρνουμε ούτε το 50/50.
    Τελευταίο ματς που μας σεβάστηκε διαιτητής ήταν το 1998 σε κύπελλο με Παο εντός όταν έπαιζαν με 9 παίκτες και παιζόταν το ματς και υπέρ μας στα σφυρίγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή