Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δυσαρέσκεια Ηλιάδη για τη διαιτησία


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή, αλλά και της Λίγκας κ. Μώραλη είχε πριν από λίγο από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται ο Δημήτρης Ηλιάδης σύμφωνα με την ιστοσελίδα allaboutaris.com.


Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία του Μαντάκη στο παιχνίδι με την Ξάνθη από την ΕΠΣ Ημαθίας του προέδρου της ΚΕΔ κ. Καραμελίδη και ζήτησε ισονομία από εδώ και στο εξής. Σημείωσε και προς τους δυο ότι ο Αρης δεν πρόκειται να επιτρέψει να συνεχίσει να είναι το θύμα και είναι ανεπίτρεπτο στα 4 από τα 5 πρώτα ματς το αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί από «λάθη» των ρέφερι.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν στην κυριολεξία τρελαμένος με τον Μαντάκη, αλλά από την άλλη όπως αφήνει να εννοηθεί η ΠΑΕ Αρης είναι έτοιμη να λάβει… μέτρα επιβολής της ισονομίας.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ομάδας Ανδρέα Τάτου που ζήτησε την προστασία της διοίκησης: "Δεν σκεφτόμασταν ότι θα χάσουμε το αποψινό παιχνίδι. Είναι ντροπή κάποιοι να παίζουν με την ιστορία του Αρη, με τις αποφάσεις που παίρνουν. Η σημερινή εικόνα του διαιτητή δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν ξέρω ποιοι θέλουν να κάνουν κακό στον Αρη, αλλά οι σημερινές αποφάσεις του διαιτητή ήταν κακές. Νιώθω σίγουρος, το είχα πει και πέρσυ, πως θα πάμε καλύτερα. Δε φοβάμαι καθόλου. Με το νέο προπονητή πάμε καλύτερα και θα δείξουμε βελτίωση. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε. Καταλαβαίνω την πίκρα του κόσμου και εμείς είμαστε πικραμένοι, αλλά θα δείτε ότι ο Αρης εφόσον σταματήσουν ορισμένοι να παίζουν με την ιστορία του δεν θα έχει πρόβλημα. Περιμένουμε από την διοίκηση να μας βοηθήσει σε αυτό, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει, αλλά είναι άδικο αυτό που συμβαίνει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου