Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαλαδόφατσα ο Αρειανός...


Τρομερές μπαλαδόφατσες εμείς οι Αρειανοί...

Ο Γερμανός δεν μας έκανε γιατί δούλεψε στη Μπουντεσλίγκα (3 φορές καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας) στις Φράιμπουργκ, Κίκερς Στουτγκάρδης, Ουντερχάκινγκ, Κολωνία, Καρλσρούη, Χοφενχάιμ και Βολφσμπουργκ, έστω ως υπηρεσιακός. Ήταν άχρηστος, τα μυαλά μας πονούσαν και παρακαλούσαμε να μην έρθει.

Ο Μιλίνκοβιτς μας κάνει γιατί δούλεψε στο σερβικό πρωτάθλημα (3 φορές χειρότερο πρωτάθλημα από το δικό μας) στις ΟΦΚ Βελιγραδίου, στη Μπόρτσα (όχι Μπάρτσα), στην... Κολούμπαρα, στη Σπάρτακ Σουμπότιτσα και τη Σπάρτακ Μπόντα...

Το πλεονέκτημά του σε σχέση με τον Γερμανό είναι μόνο η ηλικία του και ο Αρειανός Λόντσαρ... Για μένα δε λέει τίποτα ότι βγήκε 2 φορές καλύτερος προπονητής στη σερβική λίγκα. Συνήθως μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος...

Ακούσαμε και τη βλακεία ότι προτιμήθηκε ο Σέρβος γιατί είναι νεότερος και θα είναι "πιο κοντά" στους μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές μας. Όταν ο Γερμανός έφαγε τις ακαδημίες της Γερμανίας με... το κουτάλι.

Αυτή η αντίδραση πιθανώς προήλθε από το γεγονός ότι βρεθήκαμε προ τετελεσμένων. Προσωπικά, ήμουν υπέρ μιάς πιο "σίγουρης" λύσης που και ποιοτικά δε θα ήταν χειρότερη του Μιλίνκοβιτς. Η πρόσληψή του Μιλίνκοβιτς, όμως, είναι μία σημαντική πρόοδος σε σχέση με τον ανύπαρκτο (προπονητικά) Χατζηνικολάου αν και ο Σέρβος δεν είναι ούτε "έμπειρος" ούτε "δίνει όραμα" όπως ανέφερε η ανακοίνωση της διοίκησης. Είναι όμως φέρελπις (βάσει βιογραφικού) και πιθανώς "ικανός".

Καλή τύχη coach... Μακάρι εσύ να καταφέρεις να αναδείξεις τη δουλειά σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου