Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Mπάγεβιτς για Μιλίνκοβιτς: «Να στηριχθεί»


Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς φιλοξενήθηκε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον νέο τεχνικό του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς.


Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δεν είχαμε πολλές σχέσεις με τον Ζόραν , γνωριζόμαστε όμως, είναι αξιόλογος άνθρωπος και θέλει να πετύχει. Ως  ποδοσφαιριστής  έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως δεξί μπακ, έπαιξε σε μεγάλες ομάδες και ήταν πολύ καλός παίκτης, ενώ σαν προπονητής ξεκίνησε τώρα, έχει τη δική του φιλοσοφία και αν τον βοηθήσουν  οι συνθήκες πιστεύω ότι θα προσφέρει πολλά στην ομάδα του Άρη».

Συνεχίζοντας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς  είπε: «Μέχρι τώρα τα πηγαίνει μια χαρά, δεν ήταν άλλωστε τυχαία δυο χρόνια καλύτερος προπονητής στην Σερβία και δεν βγαίνεις εύκολα καλύτερος προπονητής στην Σερβία. Θα πρέπει να έχεις κάνεις επιτυχίες. Θα βοηθήσει πιστεύω τον Άρη, είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά με το δικό του τρόπο δουλειάς θα αλλάξει την κατάσταση και θα περάσει στους παίκτες την καλή ψυχολογία».

Ο Σερβοέλληνας προπονητής καταλήγοντας τόνισε : «Καλή επιτυχία να ευχηθώ τόσο στον Μιλίνκοβιτς τόσο και στον Άρη, αλλά χρειάζεται βοήθεια και αυτό είναι βασικό, είναι νέος προπονητής και άμα στηριχτεί θα τα πάει μια χαρά. Αυτό να το θυμάστε…»

Όταν ρωτήθηκε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απάντησε: «Είναι μεγάλη κουβέντα, τώρα δουλεύουμε στην ΑΕΚ με χαμηλούς τόνους και αυτό μας ενδιαφέρει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου