Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο προπονητής που "θα δώσει όραμα" είναι ο Μιλίνκοβιτς!


Όπως πρώτο αποκάλυψε χθες το arisiempr.blogspot.gr ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός του Άρη. Ο 45χρονος Σέρβος (που είχε απασχολήσει και την Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα) για δύο συνεχόμενες χρονιές (2009-2010) έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος προπονητής της Σερβίας.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης ταξίδεψε μέχρι το Βελιγράδι εκεί όπου τον περίμενε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Στην παρέα τους ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Ζόραν Λόντσαρ. Ο τελευταίος μάλιστα ενημέρωσε τον 45χρονο τεχνικό για το τι εστί Άρης. O Μιλίνκοβιτς είναι γνώστης της ελληνικής γλώσσας αφού έχει εργαστεί στην Κύπρο ως ποδοσφαιριστής (Ανόρθωση, Δόξα Κακοτοπιάς).

Ο Ζόραν Λόντσαρ
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέλυσε στον Σέρβο τεχνικό το πλάνο της διοίκησης, τη δυναμική του συλλόγου, αλλά του μίλησε και για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια, με τον Μιλίνκοβιτς να έρχεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να πιάσει αμέσως δουλειά. Στο "Βικελίδης" θα έρθει, όπως πρώτο αποκάλυψε το blog, και ο Ζόραν Λόντσαρ ως συνεργάτης του και ο άνθρωπος που θα είναι ο συνδετικός κρίκος με την διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου