Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ηλιάδης στο novasports.gr: «Πιστεύω στην ομάδα»


Μήνυμα Ηλιάδη στον κόσμο του Αρη, αποκλειστικά μέσω του novasports.gr. O πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, λίγο μετά την επίσκεψή του στο Ρύσιο, δηλώνει το πιστεύω του για την ομάδα που «χτίζει» ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ευελπιστώντας σε άμεση αλλαγή του αγωνιστικού της προσώπου. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του, μετά από καιρό και αυτό από μόνο του, έχει τη δική του σημασία.


«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια», ξεκαθαρίζει, αρχικά ο κ. Ηλιάδης και συνεχίζει: « Ποτέ στη ζωή μου δεν λειτούργησα υπό το κράτος πανικού. Δεν υπήρχε, λοιπόν, περίπτωση να το κάνω τώρα. Βεβαίως, υπάρχει ανησυχία για το άσχημο ξεκίνημα, όχι όμως πανικός. Γι αυτό ψάχνουμε τις αιτίες και αναζητούμε λύση στο πρόβλημα. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι καλοί και δουλεύουν, απλά λείπει το αποτέλεσμα. Νομίζω πως αυτό είναι το «κλειδί» για να πάρουν μπροστά».

Και ο πρόεδρος του Αρη, κατέληξε, λέγοντας: « Πιστεύω σ΄ αυτή την ομάδα. Αυτό είπα και στους ίδιους στα αποδυτήρια. Είμαι δίπλα τους σε όποιο πρόβλημα τους απασχολεί. Αυτό που απαιτώ απ΄ αυτούς είναι συγκέντρωση στον στόχο. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθειά μας και όλα θα πάνε καλά. Σύντομα θα δει τον πραγματικό Αρη και μέσα στο γήπεδο».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου