Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας!»


Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας το www.arisfc.gr, για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ Καλλονής στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα.


Ωστόσο ο 24χρονος διεθνής μέσος του Άρη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που έχει και στις παγίδες που κρύβει ο αγώνας με την ομάδα από την Μυτιλήνη.

«Στο παιχνίδι με την Καλλονή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός τη νίκη. Οι κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε την βοήθεια και την στήριξή του στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τόσο η ήττα όσο και η εικόνα μας στο ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα μάς στεναχώρησε όλους και είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στον αγώνα της Κυριακής.

Ο αντίπαλός μας, όπως τον είδαμε και στο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό, είναι μια συγκροτημένη ομάδα με καλούς παίκτες και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Όμως, πιστεύω, ότι τα πάντα εξαρτιούνται από την δική μας απόδοση. Εφόσον είμαστε αυτοί που πρέπει θα φτάσουμε στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου