Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Κανένα θέμα με Αγκάνθο


Μπορεί μερίδα του ισπανικού Τύπου να υποστηρίζει πως η Ράγιο Βαγεκάνο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νταβίντ Αγκάνθο, όμως, ο έμπειρος φορ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και πως παραμένει στον Άρη.


Ένα… re-tweet του Νταβίντ Αγκάνθο ήταν αρκετό για να βάλει «φωτιές» την Παρασκευή (23/08). Συγκεκριμένα, ο Ισπανός φορ του Άρη αναδημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα ένα άρθρο από ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Ράγιο Βαγεκάνο, το οποίο ανέφερε ότι οι Ισπανοί ενδιαφέρονται για αυτόν. Ακολούθησαν κι άλλα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ράγιο να είναι μάλιστα σε συζητήσεις με τον Αγκάνθο κι όπως ήταν φυσικό το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο κι από τον κόσμο των «κίτρινων».

Σύμφωνα, όμως, με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Goal», δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα θέμα φυγής του Αγκάνθο από τον Άρη. Ο Ισπανός σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μαζί του, ζήτησε να τονιστεί πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τους «κίτρινους», τόνισε πως αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο και πως θα δώσει τα πάντα έτσι ώστε να πετύχουν οι Θεσσαλονικείς τους στόχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου