Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Mπλόκο σε Χριστοδούλου από τη FIBA!


Ένα αναπάντεχο εμπόδιο «φρενάρει», στην παρούσα φάση τουλάχιστον, τη μεταγραφή του Ανδρέα Χριστοδούλου στον ΑΡΗ και φέρνει πιο κοντά τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.


Λόγω ενός λάθος της κυπριακής ομοσπονδίας πριν από τρία χρόνια, ο ΑΡΗΣ δε δύναται να αποκτήσει στην παρούσα φάση τον 18χρονο γκαρντ, τα δικαιώματα του οποίου είναι ακόμα στην Κύπρο απ' όπου ήρθε στον Μαντουλίδη! Λογίζεται ως μεταγραφή από το εξωτερικό και με δεδομένη την ενηλικίωσή του, ο μάνατζέρ του έχει ενημερώσει τη FIBA σχετικά, κάτι που σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να τον υπογράψει, αφού έχει τη γνωστή τιμωρία.

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται μετά τη συμφωνία του ΑΡΗ με τον ίδιο τον παίκτη (έχει υπογράψει ήδη) αλλά και με τον Μαντουλίδη (απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες στο ένα από τα τρία ιδιωτικά συμφωνητικά) αλλά δε σημαίνει ότι η πόρτα του Αλεξανδρείου κλείνει για το νεαρό, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη σταμάτησε να προπονείται με τους «κίτρινους». Μόλις ο ΑΡΗΣ ξεπεράσει το πρόβλημα με τη FIBA θα κινηθεί εκ νέου για τον Χριστοδούλου, ακόμα και μεσούσης της σεζόν.

Επί του παρόντος ο Λαρεντζάκης κερδίζει έδαφος. Ο 20χρονος γκαρντ συνεχίζει να δοκιμάζεται από τον Βαγγέλη Αγγέλου και θα μεταβεί στη Φλώρινα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εφόσον αποκτηθεί ο Λαρεντζάκης, το ρόστερ στην παρούσα φάση θα κλείσει (εκτός αν προκύψει άλλη μεταγραφή νεαρού παίκτη) και από τα πρώτα φιλικά και όχι μόνο θα φανεί αν υπάρχει κάποιο κενό στο ρόστερ. Κενό που μπορεί να καλυφθεί μεσούσης της σεζόν, είτε αν αρθεί η τιμωρία από τη FIBA (με ξένο παίκτη), είτε με τη δυνατότητα που δίνει πλέον ο ΕΣΑΚΕ για μεταγραφή Έλληνα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

πηγή: basketplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου