Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Παραιτήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος!


Την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη! Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει το τέλος της προεδρίας του Παπαδόπουλου αν και υπάρχουν μέλη του συμβουλίου, που προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, υπέβαλλε την παραίτησή του από την θέση του και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Το συμβούλιο συνεχίστηκε και ασκήθηκαν πιέσεις στον Παπαδόπουλο από μέλη της διοίκησης για να αλλάξει την απόφασή του, όμως αυτό που προκύπτει είναι πως ο ίδιος εμμένει στην παραίτησή του.

Λογικά σε λίγες ώρες θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις που θα αφορούν την διάδοχη κατάσταση, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΣ θα πορευτεί με τον Γιώργο Κάρλα επικεφαλής, ο οποίος μέχρι τώρα είναι αντιπρόεδρος, ενώ την θέση του Παπαδόπουλου στο συμβούλιο θα πάρει ο Βαγγέλης Αγγελούσης.

Ο Παπαδόπουλος είναι ο τρίτος της "αγίας τριάδας" που έφτασε τον Άρη στα όρια της απαξίωσης.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι στον "αέρα" και η έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Άρη με βασικό ζήτημα τα οικονομικά, ενώ εκλογές για τη νέα διοίκηση θα γίνουν πιθανότατα το Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου