Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Θέλουν Μποχωρίδη παναθηναϊκός και ολυμπιακός!

Ενδιαφέρον για τον καλαθοσφαιριστή του Άρη Λευτέρη Μποχωρίδη εκφράζουν οι δύο αιώνιοι του κέντρου, παναθηναϊκός και ολυμπιακός. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας περιφερειακός στην ηλικία του και έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη με άλλα δύο χρόνια να απομένουν.



Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αυτή την περίοδο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Νέων στο Eurobasket της Εσθονίας. Ο νεαρός γκαρντ του Άρη έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του, αποκτά δημοσιότητα και το κασέ του ανεβαίνει. Είναι, όμως, επίσης δεδομένο ότι ο Άρης έχει ανάγκη από χρήματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα από την πλευρά των «πράσινων», αφού εκτός από μετρητά, οι «κίτρινοι» χρειάζονται και παίκτες, με δεδομένο πως υπάρχει απαγόρευση από τη FIBA.

Ο 19χρονος (18/4/1994) ταλαντούχος γκαρντ (1.93 ύψος), σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στα υπόψιν των πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα τους η απόκτηση του.

Αντίθετα, ο παναθηναϊκός φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο να αποκτήσει τον παίχτη, αφού τον προορίζει για μελλοντικό αντικαταστάτη του Δημήτρη Διαμαντίδη. Σήμερα, μάλιστα, εφημερίδα που πρόσκειται στους πρωταθλητές Ελλάδας έχει πρωτοσέλιδο το ενδιαφέρον του παναθηναϊκού για τον παίχτη του Άρη. Ο παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άρη που ελέγχει πλήρως την υπόθεση Μποχωρίδη.


Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Λευτέρης Μποχωρίδης αγωνίστηκε σε 21 ματς με τον Άρη στην κανονική διάρκεια της Α1 και μέτρησε 3,7 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου