Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ηρακλής: «Δεν χωράνε προγνωστικά»


Δεν υπάρχει φαβορί σύμφωνα με τον Ανδρέα Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.


Ο 24χρονος μέσος του Άρη στην συνέντευξή του στην κάμερα της Nova θεωρεί πως σε ένα ντέρμπι δεν χωράνε προγνωστικά και πως το βάρος έχει πέσει στην ψυχολογία.

- Ανδρέα, είναι διαφορετικό το φετινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

«Όταν πας ν΄ αγωνιστείς σ΄ ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν αλλάζει κάτι. Είναι ντέρμπι και όσο η μία ομάδα πάει καλά και η άλλη δεν πάει, δεν παίζει κανένα ρόλο. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ένα σκληρό παιχνίδι και πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο, ώστε να πάρουμε κάτι καλό».

- Οι περισσότεροι συμφωνούν στο ότι φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό μήπως είναι πλεονέκτημα για τον Αρη, διότι τον απαλλάσσει από το άγχος; 

«Εγώ δεν συμφωνώ (σ.σ στο ότι φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ), διότι, όπως είπα, σε ένα ντέρμπι δεν χωράνε προγνωστικά. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, χωρίς να πρόκειται για κάτι διαφορετικό. Σημασία έχει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλο το 90λεπτο, να ξεκινήσουμε δυνατά το παιχνίδι και αν γίνουν ολ΄ αυτά θα καταφέρουμε κάτι καλό».

- Πως περιμένεις την ατμόσφαιρα στη Τούμπα;

«Πάντα σε τέτοια ντέρμπι η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή και αυτό είναι καλό για όλους τους ποδοσφαιριστές. Θα τη δούμε την Κυριακή».

- Λένε πως η προετοιμασία για ένα ΠΑΟΚ-Αρης είναι διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ισχύει;

«Το βάρος πέφτει πιο πολύ στη ψυχολογία κι εμείς είμαστε προετοιμασμένοι σ΄ αυτό. Μας έχει μιλήσει πολύ ο προπονητής μας, ο ψυχολόγος, όλο το τιμ και πιστεύω θα πάμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

- Τι σας λέει ο Μιλίνκοβιτς;

«Ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη ψυχή και στο πάθος και να υπολογίσουμε τα πάντα, ώστε να κερδίσουμε αυτό το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου