Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

«Δε φοβόμαστε»


Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει μέσα στη Τούμπα, υπογράμμισε ξεκάθαρα πως δεν φοβάται τίποτα η ομάδα του και επεσήμανε πως οι προηγούμενες τρεις ήττες προήλθαν από ατομικά λάθη και όχι από έλλειψη αυτοπεποίθησης.


Για το ντέρμπι της Κυριακής:

«Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό απ’ τα άλλα. Την Κυριακή δε θα έχει κανείς το δικαίωμα να μας αφαιρέσει τη θέληση και το πάθος για νίκη».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Αρης:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ατομικά και ομαδικά προσόντα. Τα έχουμε εντοπίσει και δουλεύουμε με σκοπό να τα εξουδετερώσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για το αν υπάρχει κάτι που να τον προβληματίζει:

«Δε φοβόμαστε τίποτα και δε μας προβληματίζει τίποτα. Γνωρίζουμε ποια είναι η ποιότητα του αντιπάλου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πως θα παραταχθούμε εμείς».

Για την έλλειψη αυτοπεποίθησης που παρατηρήθηκε στα τελευταία ματς:

«Δεν είναι πρόβλημα η αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Το πρόβλημα μπορώ να πω πως είναι τα ατομικά λάθη. Επίσης ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα είναι το σκοράρισμα. Έχουμε πετύχει μόνο 6 γκολ έως τώρα και έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στη βασική ενδεκάδα:

«Πιστεύω στις δυνατότητες όλων των παικτών. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές και στην τακτική αλλά και σε πρόσωπα. Δεν πρέπει επ’ ουδενί να επαναλάβουμε τα ατομικά λάθη των προηγούμενων αγώνων».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με Πουλίδο, Αγκάνθο:

«Για εμάς δεν υπάρχει θέμα. Τους υπολογίζουμε κανονικά όπως και όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Πάντα πιστεύω ότι οι ξένοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Περιμένουμε να τους δούμε».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Είναι κάτι που θα μας αφορά στο μέλλον. Δε θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή για μεταγραφές. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι της Κυριακής. Πάντως έχω μια καθαρή εικόνα για αυτό που χρειάζεται η ομάδα στην περίοδο των μεταγραφών».

Ως πολύ καλή ευκαιρία για ένα καλό ξεκίνημα χαρακτήρισε το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Σωκράτης Διούδης.


Αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας του Αρη δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τους οπαδούς μας αυτό της Κυριακής. Το θεωρώ μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα που θα μας οδηγήσει ψηλά στη βαθμολογία. Όλα τα παιδιά ανυπομονούν γι αυτό το ματς. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία κατά τη διάρκεια της διακοπής και θέλουμε να αποδείξουμε ότι η θέση που έχουμε μέχρι στιγμής δε μας αξίζει. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο αυτό το παιχνίδι».

Για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα:

«Σίγουρα τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα φέρνουν κακή ψυχολογία. Παρόλα αυτά όλοι είμαστε μια γροθιά και πρέπει να το αποδείξουμε».


Εν τω μεταξύ στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου βρέθηκε για δεύτερη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης.

Σκοπός του να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ για ακόμη μια φορά είχε συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας Ζόραν Μιλίνκοβιτς τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές το πόσο πολύ τους πιστεύει.

Εκτός του προέδρου της ΠΑΕ Άρης παρόντες ήταν εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ και οι κ.κ Γκουρλάκης και Ευθυμιάδης.

Πληροφορίες από το allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου