Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Νέος Αρης στην Τούμπα!


Έναν εντελώς διαφορετικό, έναν νέο Αρη, ετοιμάζεται να παρατάξει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, την Κυριακή το βράδυ, στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Σέρβος τεχνικός έχει πειστεί πως με ημίμετρα δεν θα καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και γι αυτό προχωρά σε ρήξεις και ανατροπές!


Η αρχή γίνεται με τους δύο Ισπανούς (Αγκάνθο και Πουλίδο) στους οποίους στέλνει το πρώτο μήνυμα, αφήνοντάς τους, όπως όλα δείχνουν, εκτός ενδεκάδας, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι δύο Ιβηρες δεν έχουν δικαιολογήσει σε κανένα σημείο του φετινού πρωταθλήματος πως αποτελούν τα «βαριά χαρτιά» του Αρη και με τον τρόπο αυτό ο Μιλίνκοβιτς θέλει να τους επαναφέρει στην αγωνιστική τάξη.

Παράλληλα, εκπαραθυρώνει Ψυχογιό, Παπαδόπουλο, Τσουμάνη και φυσικά τον Ιμπε, στέλνοντας το δεύτερο μήνυμα. Η οπισθοχώρηση του Σταυρόπουλου, η επιστροφή του Τριανταφυλλάκου, ο νέος ρόλος στον Αγγελούδη (στην πτέρυγα) και η επανεμφάνιση του Μανιά, είναι η απάντηση του προπονητή στα κακώς κείμενα που διαπίστωσε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το πείραμα θα πετύχει. Απλά τα δοκιμάζει όλα!  

Τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Αρης που θα εμφανιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ θα είναι κατά τα 5/11 αλλαγμένος, με τους Διούδη, Μαργαρίτη, Ελσνερ, Ουντότζι, Τάτο και Ηρακλή να είναι αυτοί που διατηρούν τις θέσεις τους.

Μένει να φανεί αν το «λίφτινγκ», διότι περί αυτού πρόκειται, θα πιάσει τόπο.

πηγή: www.novasports.gr

1 σχόλιο:

  1. ας βαλει και τον σωλονα στο τερμα και τον ντιμ μπουζανης στραικερ.μετα ομως μην τραβατε τα βυζια σας αν το σκορ ειναι 5-0 απο το ημιχρονο...ειμαστε τετοια υπερομαδα βλεπεις και εχουμε την ανεση να σαπιζουν στον παγκο αγκανθο και πουλιδο....καλα για τον 30νταφυ δεν το συζητω.στην τουμπα μεσα θα αποδειξει την αξια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή