Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Oι "Ιερολοχίτες" για τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και το Μουντιάλ


Μια ανακοίνωση σχετικά με την πρόκριση της Εθνικής και το ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσαν οι "Ιερολοχίτες". Αναλυτικά:

«H εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας! Η πρόκρισή της εθνικής «αγαπημένης»(;) έγινε πραγματικότητα. Παρ” όλα αυτά δεν ξέρουμε πόσοι, μετά το πάθημα του Euro 2004, έχουν ακόμη το κουράγιο να ασχοληθούν οπαδικά με την εθνική και να πανηγυρίσουν τις επιτυχίες της.

Μετά την κατάκτηση του Euro και τα πανηγύρια που ακολούθησαν, είδαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να πηγαίνει ακόμα πιο πίσω, να γίνεται ακόμα λιγότερο ανταγωνιστικό, να παρουσιάζει τις ίδιες και χειρότερες παθογένειες, τα ίδια μαύρα χάλια, το ίδιο στημένο και επαναλαμβανόμενο σκηνικό.

Σήμερα δεν έχει κανένας αυταπάτες ότι όποια επιτυχία και να κάνει το εθνικό μας συγκρότημα, το εγχώριο ποδοσφαιρικό προϊόν δεν έχει καμία, μα καμία ελπίδα ανάκαμψης. Ούτε οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, ούτε οι περιβόητοι νόμοι Ορφανού, ούτε οι σούπερ κοριοί κατάφεραν να αλλάξουν οτιδήποτε προς το καλύτερο.

Την ίδια δε ώρα που οι ποδοσφαιριστές της εθνικής αφιέρωναν την πρόκρισή τους, αλλά όχι τα πριμ τους, στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, ένας άλλος λαός, ο βραζιλιάνικος, γέμιζε τους δρόμους του Ρίο με εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην ανέχεια, τη φτώχεια και την αδικία.

Η Ελλάδα για κάποιους, πάει το καλοκαίρι στη χώρα της σάμπας, του καφέ, του Πελέ και του καρναβαλιού. Για εμάς πάει στη χώρα της ανισότητας, των γκέττο, της διαφθοράς και της διακίνησης γυναικών και ποδοσφαιριστών.

Όλοι θα κάθονται στους τηλεοπτικούς τους δέκτες και θα επιλέγουν μια ομάδα να υποστηρίξουν: Την Ελλάδα, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, την Αγγλία, την Ακτή Ελεφαντοστού. Άλλοι πάλι απλά θα υποστηρίζουν την ομάδα ή τον ποδοσφαιριστή στον οποίο πόνταραν το χαρτζιλίκι ή το μεροκάματό τους.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο αλλά ανήκει κυρίως στους φτωχούς. Πάντοτε αυτούς συνέπαιρνε και αυτούς συγκινούσε σε σημείο τρέλας. Όταν όμως το μοντέρνο ποδόσφαιρο γίνεται μια μπίζνα, όπου ξοδεύονται εκατομμύρια εις βάρος των φτωχών, η επιλογή του ποιον υποστηρίζουμε ως οπαδοί, είναι μία: Είμαστε με τις φαβέλες!!!… και αυτές της Βραζιλίας αλλά και αυτές που στήνονται προσφάτως και στην Ελλάδα.

ARIS IDEA IEROLOHITES – AGAINST MODERN FOOTBALL

ΥΓ: Την ώρα που γράφονταν το παραπάνω η ΚΕΔ όριζε για τον αγώνα στο κοτέτσι έναν παλιό της γνώριμο. Τον νονό της περιβόητης βάφτισης στα Χανιά. Η θέση μας είναι συγκεκριμένη και σταθερή: η μαφία δεν αντιμετωπίζεται ούτε με ανακοινώσεις, ούτε με τσιρίδες. Περιμένουμε τους εισαγγελείς που ερευνούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης την ΕΠΟ, να κατονομάσουν έναν έναν όλους τους «νονούς» και να τους στείλουν στη φυλακή. Αλλιώς η μπόχα που αποπνέει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να ξεβρωμίσει ποτέ!!!

ΥΓ 2: Να μη ξεχνιόμαστε, αύριο όλα τα μέλη των ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ θα πρέπει να βρίσκονται στην έκτακτη γενική συνέλευση στα γραφεία του συνδέσμου, μετά τις 21:00.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ανακοινώνει πως παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ της Κυριακής με την βαζέλα. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του συνδέσμου, Κων/λεως 2 & Αγ. Τριάδας, μετά τις 20:00.

Επίσης όσοι έχουν εκκρεμότητα με τα διαρκείας του μπάσκετ, θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν τις ίδιες μέρες και ώρες.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου