Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ο Σπάθας φοβάται να βγει από το σπίτι του...


Όπως κάναμε γνωστό σε ανάρτησή μας μετά το βαρύ κατηγορώ μας στον Δημήτρη Ηλιάδη για τις συνεχείς σφαγιαστικές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας του Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ έβγαλε την είδηση σε όλα τα ειδησεογραφικά sites (και όχι μόνο σε αυτό που αναφέρουμε) ότι χθες ο ίδιος επισκέφτηκε δύο φορές τα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί έντονα στον Ηλία Σπάθα και να του τονίσει ότι "έσφαξε τον Άρη".

Αυτή η είδηση "δόθηκε" όπως γίνεται σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις σε όλους τους δημοσιογράφους - ρεπόρτερς του Άρη που θέλουν να τα "έχουν καλά" με τη διοίκηση της ΠΑΕ και τα "είχαν καλά" με όλες τις διοικήσεις που πέρασαν από τον Άρη για να παίρνουν καμία είδηση-κόκκαλο πρώτοι και να "ενημερώνουν" το χιλιοταλαιπωρημένο λαό του Άρη (ανεξαρτήτως αν και ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις πολλές φορές έρχονται δεύτεροι). Το blog όμως έχει και νεότερες πληροφορίες...

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται, στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ πλέον τρέμουν την ενδεχόμενη αδικία εις βάρος του Άρη μετά τις συνεχείς σφαγές. Όταν μάλιστα ακούγεται το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ όλα τα μέλη της ομοσπονδίας αλλά και της επιτροπής διαιτησίας διακατέχονται από μία ακατάσχετη φαγούρα σε συγκεκριμένα μέρη του σώματός τους.

Από την άλλη, ο διαιτητής Βοσκάκης σκέφτεται να βαφτίσει το επόμενο παιδί του μουσουλμάνο ώστε να τελεστεί το μυστήριο εκτός Ελλάδας και να μην εντοπιστεί από τον Κυριάκο Θωμαϊδη. Επίσης, ειλημμένη θεωρείται η απόφασή του να κάνει πλαστική στο άθλιο πρόσωπό του ώστε επιπλέον να μην αναγνωρίζεται - οπότε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Αλλά και ο Ηλίας Σπάθας, μετά τη χθεσινή παρέμβαση Ηλιάδη, είναι κατατρομαγμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τις ίδιες πηγές χθες έβλεπε εφιάλτες και δεν κοιμήθηκε το βράδυ ενώ δεν πήγε και στην τουαλέτα μόνος του. Το πρωί μάλιστα έστειλε για ψώνια το σκύλο του αφού φοβήθηκε να βγει. Απόλυτα διασταυρωμένες πηγές που πρόσκεινται στον παπά που βάφτισε το γιο του Βοσκάκη λένε ότι ο Σπάθας σκέφτεται βραχυπρόθεσμα να αλλάξει ταυτότητα και να φύγει εξόριστος στις Σεϋχέλλες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου