Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Διαμαντόπουλος:«Ήμασταν όλοι Άρης! Ο κόσμος του Άρη να κρατήσει τη σημαία ψηλά!»


O καλαθοσφαιριστής της ΑΕΝΚ Σπύρος Διαμαντόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο arisiempr.blogspot.gr.

O δυναμικός 30 χρονος forward, Σπύρος Διαμαντόπουλος, λίγο πριν αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη στο θρυλικό Nick Galis Hall έπλεξε το εγκώμιο του Αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά προχθές στο λογαριασμό του στο Facebook:

"Road trip για Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Αυτοκράτορα Άρη. Άντε να κοιμηθείς απόψε όταν αύριο είναι να πατήσεις το Nick Galis Hall. Απόλυτος Σεβασμός και Δέος."


Σήμερα το blog ήρθε σε επικοινωνία μαζί του για να μας σχολιάσει την ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο. 

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά: "Μα όντως δεν μπορούσα να κοιμηθώ...Δεν ήταν λίγο αυτό που μου συνέβη... Σκεφτόμουν πόσοι θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου. Ακόμα και αν τελικά δεν έπαιξα καθόλου. Χαίρομαι αν συζητήθηκε θετικά (η ανάρτησή μου)".

Για τον Αυτοκράτορα Άρη και τη σχέση του με τον ίδιο είπε: "Οι παίχτες της δικής μου γενιάς είμαστε οι τελευταίοι τυχεροί που πρόλαβαν να έχουν ζωντανές εικόνες του Γκάλη και του Γιαννάκη... Οι πιο πολλοί μεγαλώνοντας στα late 80s και στα 90s ήμασταν Άρης. Με τον Ευρωπαίο Άρη μεγαλώσαμε κι εκεί πήρε και το προσωνύμιο του "Αυτοκράτορα". Εννοείται ότι και για μένα έναυσμα ήταν εκείνος ο Άρης και τα κατορθώματα εκείνης της ομάδας."


Για τον κόσμο του Άρη και τη νέα ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου: "Ο κόσμος του μπασκετικού Άρη είναι ένα απαιτητικό κοινό. Και με το δίκιο του... Όμως όπως φάνηκε και στο χειροκρότημα μετά την ήττα με τον ΠΑΟΚ επιδοκίμασε την ομάδα αλλά και χθες μετά την αγχωτική νίκη μαζί μας. Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν πως ένιωσα κι εγώ προσωπικά όταν στο τέλος αναγνώρισε και την προσπάθεια της δικής μας ομάδας χειροκροτώντας τη χθεσινή μας εμφάνιση. Θα ήταν χαρά μας στον δεύτερο γύρο να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία που μας προσέφεραν στη Θεσσαλονίκη."


Και το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη: "Το μήνυμά μου προς τον κόσμο του Άρη είναι να συνεχίσει να κρατάει τη σημαία του μπάσκετ ψηλά και να στηρίζει την ομάδα. Όπως δείχνει ότι κάνει από την αρχή της σαιζόν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου