Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε το έργο Βοσκάκη και Μαρινάκη


Ο Πλατανιάς πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας με 1-2 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.


Η ομάδα του Άρη υποδέχθηκε τον Πλατανιά πληγωμένος από τις απουσίες των Αγκάνθο, Πουλίδο και Οικονομόπουλου ελέω της σφαγιαστικής διαιτησίας Βοσκάκη στη Βέροια.


Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης έλεγξε το παιχνίδι στα πρώτα 15΄ επιδιώκοντας να δημιουργήσει φάσεις στην εστία της ομάδας του χωριού του Μαρινάκη για να έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 22΄ με την κεφαλιά του Ουντότζι από την σέντρα του Ιμπέ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 0-0 ο Πλατανιάς κατάφερε να προηγηθεί του Άρη στην φάση του 43΄ με το γυριστό σουτ του Τόρες μετά από την σέντρα του Μοράλ από τα αριστερά που έκανε το 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε με σκοπό να πιέσει, ωστόσο τα δύο κόρνερ που κέρδισε πέρασαν ανεκμετάλλευτα ενώ ο Γιωργαλλίδης απομάκρυνε το μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου στο 50΄. Ένα λεπτό μετά στο 51΄ η μπάλα από το συρτό σουτ του Ουντότζι μετά την σέντρα του Ψυχογιού πέρασε ελάχιστα έξω για να απειλήσει ο Πλατανιάς στο 66΄ με το σουτ του Αγκιλέρα. Η πίεση του Άρη είχε ουσία στην φάση του 72΄ με την κεφαλιά του Ουντότζι από την εκτέλεση κόρνερ του Τάτου και με τον Νιγηριανό να σκοράρει σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έγινε το 1-1. Παρόλα αυτά ο Πλατανιάς βρήκε και πάλι τον τρόπο και στο 83΄ κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Γουνδουλάκη να κερδίζει στο τετ α τετ του τον Διούδη και να διαμορφώσει το τελικό 1-2, και έφθασε κοντά στο 1-3 και στο 96΄ με την διπλή ευκαιρία των Τόρες και Γουνδουλάκη.


Πλέον η ομάδα του Άρη στρέφει την προσοχή της στον επαναληπτικό της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Άρης την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου.


Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαυτής
Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης, Χρήστος Μαγιάννης

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Έλσνερ, Ηρακλής, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος (65΄ Μανιάς), Νταμαρλής (85΄ Σουνάς), Τριανταφυλλάκος, Τάτος, Ίμπε (57΄ Σταυρόπουλος), Ουντότζι.

Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης (71΄ Εμίντιο), Φερνάντες, Φάισκα, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (86΄ Ιντζίδης), Τόρες, Μοράλ, Μπέλιτς (67΄ Γουνδουλάκης).

Γκολ: 43΄ Τόρες, 72΄ Ουντότζι, 83΄ Γουνδουλάκης

Κίτρινες κάρτες: 82΄ Ουντότζι/ 14΄ Φάισκα, 18΄ Σεγκούρα, 61΄ Δημήτρης, 75΄ Στόλερ, 88΄ Εμίντιο, 93΄ Γιωργαλλίδης.

Mιλίνκοβιτς: «Είναι θέμα εμπειρίας»


Έμφαση στην ελλειψη εμπειρίας από αρκετούς παίκτες έδωσε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Όπως είπε:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη. Για εμάς είναι μια δύσκολη μέρα, μετά από μια ήττα στην έδρα μας. Είναι ένα βάρος για τους παίκτες και τον κόσμο, που έκαναν το παν για να κερδίσει η ομάδα. Μας κέρδισε μια πιο έμπειρη ομάδα. Ο Αρης δεν έκανε πολλά λάθη σήμερα, αλλά από τέσσερεις φάσεις, οι δύο έγιναν γκολ. Τη στιγμή που ισοφαρίσαμε και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ήρθε το δεύτερο γκολ, το οποίο έφερε και την ήττα».

Για το ότι ο Αρης δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Πλατανιά: «Σίγουρα είναι κάτι που έγινε. Αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να δώσουμε την τελευταία πάσα. Παίζαμε μέχρι τα 20-25 μέτρα, στη συνέχεια όμως δεν μπορούσαμε να περάσουμε την τελική πάσα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα αναγκάζεται να κυνηγάει συχνά το σκορ: «Είναι θέμα εμπειρίας να κρατάμε το μηδέν. Αυτό δεν γίνεται τόσο γρήγορα. Πρέπει να δουλευτεί. Ο Αρης έχει νεαρούς παίκτες και δεν είναι εύκολο να ελέγχουν το παιχνίδι».

Για την επιλογή του να ξεκινήσει το παιχνίδι χωρίς καθαρό επιθετικό, αλλά με περιφερειακούς: «Δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε σήμερα. Ο Ουντότζι έδειξε ότι μπορεί να παίζει και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης. Στους προηγούμενους αγώνες ήταν από τους καλύτερους στη συγκεκριμένη θέση. Προσπαθήσαμε με τον Μανιά να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού. Ίσως να έμπαινε και νωρίτερα, γιατί ο Ουντότζι είχε ένα χτύπημα στο πρώτο ημίχρονο».

Για τις απουσίες των Αγκάνθο, Πουλίδο και Οικονομόπουλου: «Σίγουρα η ομάδα έχει ποιότητα και εμπειρία με τους Αγκάνθο, Πουλίδο και Οικονομόπουλο, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο, γιατί πίστευα σε αυτούς που πήραν σήμερα τη θέση τους».

1 σχόλιο:

  1. πισωγυρισμα και τεραστια πικρα ενω τα λαρυγγια μας τα ξυλωσαμε....ειναι φανερο οτι η γαμημενη κλικα του ποδοσφαιρικου συστηματος μας πολεμαει με νυχια και με δοντια
    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ,Ο Λ Ο Ι.ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή