Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα Super 3 και Ιερολοχιτών στον κόσμο του Άρη


Με ανακοίνωσή του ο Super 3 αφού ενημερώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό καλεί τον κόσμο στο γήπεδο. Αναλυτικά:


"Ο SUPER 3 ανακοινώνει,ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής της Αρειανάρας μας κόντρα στο Λεβαδειακό.Καλούμε όλο το λαό της Αρειανάρας να ζιγκάρουμε το γήπεδο,να το κάνουμε πραγματικό καμίνι και οι 3 βαθμοί της νίκης να κατακτηθούν από τη θρυλική θύρα 3.Φωνή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη,που τόσο πολύ χρειάζεται.Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και ως γνωστόν κόβουμε όλοι εισιτήριο…"

Από την πλευρά τους, με ανακοίνωσή τους οι «Ιερολοχίτες» κάνουν κάλεσμα για τα διαρκείας και ζητούν τη στήριξη και του βόλεϊ.

Αναλυτικά:

"Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, παρέλαβε και διαθέτει τα συνδεσμικά εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν για το βόλεϊ. Η τιμή των διαρκείας για τους συνδέσμους είναι 10€. Πιστεύουμε πως οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές και πως όλοι έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε αυτό το τμήμα του ΑΡΗ.

Καλούμαστε όλοι να βοηθήσουμε σ’αυτή την προσπάθεια, και να σταθούμε δίπλα στο σύλλογο ΚΑΙ σε αυτό το άθλημα, το οποίο φέτος δείχνει να ανακάμπτει και να κάνει σοβαρές κινήσεις.

Τα διαρκείας θα διατίθενται καθημερινά στο σύνδεσμο (Κων/πόλεως και Αγ. Τριάδος), τις γνωστές ώρες καθώς και στο σύνδεσμο ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Πολυκάστρου (Μ.Αλεξάνδρου 57). Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ. 2311200827″.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου