Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώτας: "Στόχος να ενώσουμε!"


Στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero φιλοξενήθηκε ο επόμενος πρόεδρος του AΣ Αρης (από την ερχόμενη βδομάδα) Θωμάς Γιώτας. 


Αρχικά, ρωτήθηκε για το τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου όπου είναι πρόεδρος και την κλήρωση που διεξήχθη: «Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος εκτιμώ ότι θα γίνει χωρίς προβλήματα. Θα υπάρχουν εκπλήξεις καθώς οι ομάδες έχουν ισχυροποιηθεί. Μια κλήρωση είναι καλή όταν η ομάδα είναι αξιόλογη. Το πρώτο ματς είναι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ευελπιστούμε πως θα έχουμε μια δυνατή ομάδα και θα κάνουμε  κάτι καλύτερο από την περσινή χρόνια. Στόχος μας να βλέπουμε το κάθε ομάδα παιχνίδι ξεχωριστά και δεν το κρύβουμε πως θέλουμε την τετράδα», είπε αρχικά και στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στον ΑΣ.

Για την Έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τόνισε: «Τα πράγματα κύλησαν σχετικά ομαλά. Σε παλαιότερες συνελεύσεις είχαμε πολύ χειρότερα πράγματα. Η Συνέλευση κατέληξε σε 15 άτομα. Ο νομικός εκπρόσωπος μας Χρήστος Γρόλλιος την Δευτέρα θα καταθέσει την διοίκηση πρωτοδικείου και θα περιμένουμε να εγκριθεί».

Στη συνέχεια επισήμανε την ανάγκη βοήθειας απ’ όλους στον Ερασιτέχνη: «Ο ΑΣ Αρης είναι αυτός που γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας. Αυτή είναι η… μάνα του Συλλόγου. Πρέπει να τον προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού. Πρέπει να κάνουμε πολλές εκδηλώσεις από εδώ και πέρα για να βγάλουμε προς τα έξω την ιστορία μας που είναι από τις πιο λαμπρές στην Ελλάδα. Έχουμε κλείσει ραντεβού με τον κ. Ηλιάδη και σύντομα θα κλείσουμε με τον κ. Αρβανίτη για να συζητήσουμε κάποια σοβαρά θέματα. Όσοι θέλουν να είναι υπόχρεοι στον ΑΣ θα πρέπει  να είναι υπεύθυνοι και συνεπέστατοι».

Για τα χρέη του Ερασιτέχνη που ξεπερνούν τα 6.5 εκατομμύρια ευρώ τόνισε: «Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι Αρειανός όπως ο καθένας μας. Όλοι μας σαν άνθρωποι, έχουμε κάνει πολλά λάθη. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάνει. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος έχει δημιουργήσει όλα τα χρέη. Και δεν μπορώ να καταλογίσω δόλο σε κανέναν. Όλα τα στοιχεία θα ελεγχθούν. Έχω μια έκθεση αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος να ευσταθεί. Όποια υποχρέωση έχει ο οποιοσδήποτε στην μάνα του Συλλόγου πρέπει να το καταλάβει ότι πρέπει να είναι συνεπείς».

Για τον στόχο του ΑΣ είπε: «Στόχος μας είναι να ενώσουμε και όχι να διαιρέσουμε. Θέλουμε το νοικοκύρεμα του ΑΣ Αρη. Θέλουμε όλους τους Αρειανούς κοντά μας. Και με τον διάβολο θα συνεργαστούμε προκειμένου ο Αρης να δει καλύτερες ημέρες. Πλακάκια δεν πρόκειται να τα κάνουμε με κανέναν. Θέλουμε διαφάνεια παντού. Ό,τι είναι να βλάψει τον ΑΣ θα με βρει απέναντί του».

Για τα προβλήματα με την πισίνα και το γυμναστήριο αλλά και για τις οφειλές προς τους υπαλλήλους επισήμανε: «Έχουμε ενημερωθεί για όλα τα προβλήματα και έχουμε προχωρήσει σε κάποιες συζητήσεις. Πρώτη προτεραιότητα είναι να καθαριστεί η πισίνα, ενώ και το γυμναστήριο είναι από τις πρώτες προτεραιότητες όταν έχουμε και την έγκριση του πρωτοδικείου. Με τους υπαλλήλους  έχουμε κάνει ήδη μια επαφή. Σήμερα ή αύριο θα έχουμε εκ νέου συνάντηση. Στόχος μας να επιλύσουμε τις διαφορές μας με τους υπαλλήλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου