Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Δυνατός χορηγός» στην υδατοσφαίριση


Ήρθε στη Θεσσαλονίκη με πολλές φιλοδοξίες για την ομάδα η προσωπικότητα που θα φέρει νέα πνοή και αλλαγή κλίματος στο τμήμα Υδατοσφαίρισης του συλλόγου.


Ο άνθρωπος που έχει οργανώσει στην πολυετή πορεία του μέσα στο χώρο του αθλητισμού πολλές Ελληνικές ομάδες, έχει συνεισφέρει τα μέγιστα σε τμήματα της ίδιας της Ομοσπονδίας, και έχει εξελίξει πολλούς αθλητές σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο, αφήνοντας παρακαταθήκη στον Ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερες φιλίες. Η δυναμική αλλά παράλληλα και ήπια προσωπικότητα, η εμπειρία, το ταλέντο στην αξιολόγηση των δυνατοτήτων των αθλητών, η γλυκιά μεταδοτικότητα των γνώσεων και εμπειριών του, μόνο ως «χορηγία» και μάλιστα δυναμική μπορεί να χαρακτηριστεί για το δεύτερο πιο ιστορικό τμήμα του συλλόγου μας.

 Πρόκειται για τον Όμηρο Πολυχρονόπουλο, ή σκέτο «Όμηρο», όπως επιθυμεί να τον αποκαλούν οι συνεργάτες και φίλοι (προκειμένου προφανώς να συνεχίζει να αισθάνεται teenager), που ο ίδιος μαζί με την εμπειρία των 40 ετών στην προπονητική του σταδιοδρομία έρχεται να αναλάβει την εξέλιξη του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΑΡΗ.

Η πρώτη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη έγινε με σκοπό την πρώτη γνωριμία με τους αθλητές, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις φιλοδοξίες των ακαδημιών και της ανδρικής ομάδας. Το σχέδιο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς προμηνύεται πολύ φιλόδοξο για τα δεδομένα της τελευταίας δεκαετίας του τμήματος, και αναμένεται όλη η πρόσφατη ιστορία να ανατραπεί, προς το καλύτερο φυσικά.

Ο Όμηρος στην προσπάθειά του αυτή θα έχει δίπλα του τον γνωστό και συνεργάτη του από παλιά γυμναστή Χρήστο Μπάκα (που θα παραμείνει στη θέση που είχε τα τελευταία τρία χρόνια στο τμήμα) και τον Κώστα Μποτζίδη, ο οποίος είναι γνωστός σε αρκετούς μικρούς αθλητές του συλλόγου από προηγούμενη θετικότατη θητεία του στο τμήμα, και έχει ήδη αναλάβει τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες της ακαδημίας.Η ανδρική ομάδα έχει ήδη δυναμώσει με την προσθήκη του Τάκη Πολίτη στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ αναμένονται και άλλες προσθήκες εντός των προσεχών ημερών.Οι στόχοι που έχουν τεθεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο -πριν ακόμη διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση- είναι με σειρά προτεραιότητας:

  • η διαμόρφωση ευχάριστου αλλά και δυναμικού κλίματος στις προπονήσεις
  • η σωστή προπονητική δουλειά,
  • η ανάπτυξη των πνευματικών και σωματικών δυνατοτήτων όλων των αθλητών,
  • η σωστή συνεργασία αθλητών – προπονητών,
  • η μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων όλων των αθλητών και
  • η  άνοδος της ανδρικής ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία.


Ο χρόνος, που είναι ο πιο αυστηρός κριτής, θα δείξει αν το τμήμα άξιζε πραγματικά μια τόσο μεγάλη χορηγία…

Καλή επιτυχία Όμηρε !

πηγή: www.arisac.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου