Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Διαχειριστικός έλεγχος και στην ΚΑΕ Άρης!


Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της υπόθεσης που αφορά το άρθρο 99 και την κατάθεση ενός πληρέστατου φακέλου, η ΚΑΕ Άρης προχωρά και στην επίλυση των υπολοίπων σημαντικών υποθέσεων που βρίσκονται στην λίστα της. Αρχής γενομένης από την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα, για την οποία έγινε το σημαντικότερο βήμα.


Πριν από λίγη ώρα, οι επιτελείς της ΚΑΕ Άρης κατέθεσαν την εγγυητική της τραπέζης που απαιτείται, ώστε η Ε.Ε.Α. να δώσει την έγκρισή της και να αδειοδοτήσει την ομάδα. Η εξασφάλιση της εγγυητικής (με καθοριστική την συνδρομή του Ντίμη Παπαϊωάννου), σε συνδυασμό με την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα που εξασφαλίστηκαν προ ημερών, επιτρέπουν στους ανθρώπους της ΚΑΕ να εκφράζουν την απόλυτη αισιοδοξία τους ότι, το θέμα της αδειοδότησης της ΚΑΕ Άρης στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1, είναι τελειωμένο.

Από εκεί και πέρα, όπως αποφάσισε η διοίκηση Αρβανίτη, στις αρχές του Οκτώβρη ξεκινά και ο πολυαναμενόμενος έλεγχος στην ΚΑΕ Άρης, με σκοπό να διαπιστωθεί ποιοι ευθύνονται για την «μαύρη τρύπα» των 5.5 εκατομμυρίων ευρώ που δημιουργήθηκε στην ΚΑΕ, από την περίοδο 2007 ως το 2012. Ήδη, η διοίκηση κατέληξε στην εταιρεία που θα αναλάβει τον έλεγχο, έχοντας εξασφαλισμένη την απόλυτη συνεργασία της για παροχή όλων των ευκολιών ώστε ο έλεγχος να είναι πλήρης και ακριβής.

Στόχος των ανθρώπων της ΚΑΕ είναι, ως τα τέλη του έτους, να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και να γνωρίζει ο κόσμος ποιοι και πως καταχρέωσαν τα ταμεία της ΚΑΕ Άρης, υποθηκεύοντας το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου