Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Διοίκηση κοινής αποδοχής στον ΑΣ Άρης


Μέσα σε κλίμα έντασης και βαρύ κατηγορώ για τον πρώην πρόεδρο του ΑΣ Νίκο Παπαδόπουλο εξελίχθηκε η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης. Αποσύρθηκαν όλες οι υποψηφιότητες και ο ΑΣ βαδίζει προς διοίκηση πρωτοδικείου!


Με καθυστέρηση περίπου 1,5 ώρας ξεκίνησε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΣ στο ξενοδοχείο «Porto Palace». Ο Κώστας Ευθυμιάδης ορίστηκε πρόεδρος της συνέλευσης. Από νωρίς δημιουργήθηκε ένταση με κεντρικό πρόσωπο τον Νίκο Παπαδόπουλο. Oι εκπρόσωποι του Super 3 συνδέσμου τον κατηγόρησαν για «απιστία, φοροδιαφυγή και πλαστογραφία».

Ο πρώην πρόεδρος απάντησε ότι η μοναδική κατηγορία που ευσταθεί είναι αυτή της φοροδιαφυγής, από τη στιγμή που ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος του ΑΣ.

Υπό το βάρος των καταγγελιών και των έντονων αποδοκιμασιών που ακούστηκαν κατά συρροή στην αίθουσα ο Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του! Στη συνέχεια ο Θωμάς Γιώτας, πρόεδρος του βόλεϊ, κατέθεσε πρόταση να μην οδηγηθεί ο ερασιτέχνης σε εκλογές, ενώ πρότεινε να δοθεί λύση μέσω Πρωτοδικείου με διορισμό διοικούσας επιτροπής, η οποία θα ελέγχεται από τα μέλη του ΑΣ.

Για να δρομολογηθεί αυτή η εξέλιξη απέσυρε την υποψηφιότητά του και το ίδιο έκαναν άλλα 14 μέλη που ήταν μαζί του. Το ίδιο έκαναν και οι συνυποψήφιοι που ήταν με το μέρος του Παπαδόπουλου, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το Πρωτοδικείο και να ματαιωθούν οι εκλογές.

Προτάθηκαν αρκετά ονόματα, αλλά θα πρέπει να εξετασθεί εάν έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου. Αυτό θα εξετασθεί σήμερα, ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις και να έχει 15μελες δ.σ. Πρωτοδικείου ο ΑΣ. Επικεφαλής αναμένεται να είναι ο Θωμάς Γιώτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου