Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Που κατέληξαν όσοι αποχώρησαν φέτος από τον Άρη


Ο Άρης φέτος έχει μία πολύ διαφορετική εικόνα. Πολλοί ποδοσφαιριστές που την περυσινή χρονιά ήταν βασικοί πλέον αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.



Ο Μάρκος Βελλίδης μετά από 3 χρόνια στον Άρη είναι πλέον ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Γιάννης Ζαραδούκας που ήρθε στον Άρη τον περασμένο Ιανουάριο δανεικός από τον Ολυμπιακό θα είναι παίχτης του Αστέρα Τρίπολης του Σάκη Τσιώλη για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο Δημήτρης Διαμαντάκος που αγωνίστηκε στον Άρη, επίσης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, φέτος θα είναι δανεικός στον Εργοτέλη. Ο Γιαννιώτας μεταγράφηκε, "σπάζοντας" τη ρήτρα του συμβολαίου του, στη Β' Γερμανίας και την ομάδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.


Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που έχει προσφύγει εναντίον της ΠΑΕ Άρης διεκδικώντας χρήματα από το συμβόλαιό του "έκλεισε" στον Απόλλωνα Σμύρνης και μάλιστα έχει πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο έτερος ποδοσφαιριστής που έχει προσφύγει κατά της ΠΑΕ Άρης, ο Μανώλης Παπαστεριανός δεν έχει βρει ακόμα ομάδα αν και βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Ρουμάνικη Κονκόρντια η οποία τον ικανοποίησε οικονομικά. Σήμερα αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ο Καζναφέρης είναι πλέον ποδοσφαιριστής στη Βουλγαρία και τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Μάλιστα, κατέληξε εκεί αφού δεν ευοδώθηκε η μεταγραφή του στη Βασλούι της Ρουμανίας.


Τέλος ο Νούνο Κοέλιο επέστρεψε στην Πορτογαλία και την ομάδα της Αρούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου