Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Περιστέρι όπως ...πέρυσι!


Οι μνήμες από το περυσινό 0-1 του Περιστερίου είναι ακόμη νωπές. Με εκείνο το γκολ του Ανδρέα Τάτου, ο Αρης κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση που είχε δημιουργηθεί ως τότε και να παραμείνει στη Superleague.


Ανατροπή της εώς τώρα κατάστασης επιδιώκουν και σήμερα οι κίτρινοι, μόνο που τούτη τη φορά το διακύβευμα δεν είναι  η παραμονή στην κατηγορία, αλλά η αλλαγή της ψυχολογίας που επί της ουσίας δεν υπάρχει, μετά τις δύο απανωτές ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα που του λείπει, θα προσπαθήσει, λοιπόν, να αποσπάσει ο Αρης, κόντρα στον Ατρόμητο, προκειμένου να πάρει μπροστά, ώστε ο Χατζηνικολάου να μπορέσει να δουλέψει στη διακοπή με άνεση και ηρεμία.

Ο τραυματίας Πουλίδο και ο τιμωρημένος, Αγκάνθο, είναι τα προβλήματα που έχει να επιλύσει ο Σερραίος τεχνικός, ο οποίος προσανατολίζεται σε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, στο κέντρο της άμυνας οι Κύργιας και Ηρακλής, έχοντας στα άκρα αυτής τους Τσουμάνη (αριστερά), Καραγκούνη (δεξιά). Ο Παπαδόπουλος, με τον Οικονομόπουλο και τον Τάτο (λίγο πιο μπροστά) θα αποτελέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής και οι Ουντότζι (αριστερά), Σταυρόπουλος  (δεξιά), Αγγελούδης, την τριπλέτα της επίθεσης.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Βασίλη Καραγκούνη στο Περιστέρι, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον αδερφό του!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί απ΄ ευθείας από το Novasports 2.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου