Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Aτρόμητος Αθηνών - Άρης Θεσσαλονίκης 2-0


Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον Άρη στο "Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου".


Ο Γιάννης Χατζηνικολάου παρέταξε τους Διούδη, Κύργια, Ηρακλή, Καραγκούνη, Τσουμάνη. Παπαδόπουλο, Οικονομόπουλο, Σταυρόπουλο, Ουντότζι, Τάτο και Αγγελούδη. Ο Γιώργος Παράσχος από την άλλη επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα τους Τζενάμο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Γιαννούλη, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ουμπίντες, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλο.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης από τον σύνδεσμο Αργολίδας. Βοηθοί του ήταν οι Μιχάλης Καρσιώτης και Παναγιώτης Σταθόπουλος, των συνδέσμων Κορινθίας και Ηλείας αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Νικόλαος Ανούσος από τη Λακωνία και παρατηρητής ο Ηλίας Μαζαράκος από την Άρτα. Παρών στον αγώνα ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης.


Στο 2ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους. Σουτ του Παπαδόπουλου δεν ανησυχησε το Διούδη. Στο 13' ο Ατρόμητος προειδοποίησε. Ο Ναπολεόνι, πέρασε το Διούδη, το πλασέ του όμως βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 22' άνοιξε το σκορ ο Ατρόμητος. Μετά από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, ο Διούδης δεν έδιωξε καλά, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Ουντότζι και κατέληξε στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ναπολεόνι βρήκε τον Παπαδόπουλο μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, με τον Ηρακλή να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο 29' ο Άρης πλησίασε την περιοχή του Ατρομήτου αλλά το σουτ του Αγγελούδη πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Ουντότζι να κάνει το σουτ και τον Τζενάμο να μπλοκάρει. Στο 38' ο Ατρόμητος έκανε το 2-0. Μετά από τραγικό λάθος του Καραγκούνη, οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση και ο Ναπολεόνι χωρίς πρόβλημα, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Περιστεριώτες. Στο 45' ο Ατρόμητος βρέθηκε κοντά στο 3-0 αλλά σουτ του Ναπολεόνι πέρασε άουτ.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για τον Άρη. Τη θέση του Μπάμπη Οικονομόπουλου πήρε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, που προτιμήθηκε του Ροκ Έλσνερ. Στο 50' ο Πίτου εκτέλεσε φάουλ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 59′ ο Ναπολεόνι, βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Διούδη από ασίστ του Μπρίτο, αλλά πλάσαρε άσχημα. Στο 61′ ο Μανιάς πέρασε στην θέση του Καραγκούνη αφού ο Χατζηνικολάου θέλησε να κάνει την ομάδα πιο επιθετική! Στο 62′ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι από κεφαλιά του Ιγκλέσιας και εξαιρετική επέμβαση του Διούδη. Ένα λεπτό αργότερα ο Τάτος ανατράπηκε από το Φυτανίδη εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλντι. Στο 68' στη θέση του Παπαδόπουλου μπήκε ο Καραγκούνης για τον Ατρόμητο. Στο 71' ο Μανιάς σημείωσε την πρώτη τελική προσπάθεια για τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα λεπτό αργότερα ο Ηρακλής αντικαταστάθηκε από τον Καρασαλίδη ενώ στο 75' ο Νάστος αντικατέστησε τον Ταυλαρίδη και στο 83' ο Δημούτσος μπήκε αντί του Μπρίτο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Διούδης αντέδρασε εξαιρετικά σε προβολή του Καραγκούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου