Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Oι αποστολές Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης


Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague έφτασε και ο Άρης δοκιμάζεται κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γ. Καμάρας» (18/08, 19:15, NS 4). Οι δύο προπονητές επέλεξαν τους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις αποστολές των δύο ομάδων.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου επέλεξε για τον Άρη τους: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης.

Από την αποστολή του Άρη απουσιάζει ο τιμωρημένος από πέρυσι Νταβίντ Αγκάνθο.


Ο Άρης αναμένεται να αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα με τους Διούδη, Τσουμάνη, Ηρακλή, Κύργια, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκο, Παπαδόπουλο, Ουντότζι, Tάτο και Μανιά.

O Aλέκος Βοσνιάδης επέλεξε για τον Απόλλωνα τους: Άλβαρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζο, Γουμάγια, Διαμάντη, Δεληζήση, Καμαρά, Κόρμπο, Μίνγκα, Δημογιάννη, Παντελιάδη, Πετρόπουλο, Τζόρβα, Τσιλιγκίρη, Τσεμπερίδη, Τσοκάνη, Φαρινόλα, Γκουέλα, Χατζηζήση.

Προβλήματα τραυματισμών για τον Απόλλωνα αντιμετωπίζουν οι Κανακούδης, Ζουέλα, Μπάρκογλου ενώ τιμωρημένος είναι ο Αργυρόπουλος. Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Αθήνας ο τεχνικός της:

«Η έναρξη του πρωταθλήματος μας βρίσκει γηπεδούχους κι αυτό που θέλουμε είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι ενισχυμένος συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε με όποια μορφή και αν παρουσιαστούμε καθώς τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν προβλήματα. Εχουμε το υλικό που χρειαζόμαστε και με το πάθος που θα δείξουν τα παιδιά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου