Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Kαραγεωργίου: "Πολύ καλύτερος ο Άρης φέτος!"


Καλύτερο πρωτάθλημα περιμένει ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης μιλώντας στο novasports.gr.  Ο Έλληνας τεχνικός έθεσε ως διεκδικητές του τίτλου τον ολυμπιακό και τον παοκ και είπε ότι περιμένει να δει έναν πολύ καλύτερο Άρη.


"Έχω την αίσθηση ότι θα είναι καλύτερο το πρωτάθλημα. Βέβαια δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Νομίζω ότι δύο ομάδες μπορούν να αντέξουν μέχρι το τέλος, ο ολυμπιακός και ο παοκ. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι δεν βλέπω κάποιον να ξεχωρίζει για αυτό και λέω ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Δεν νομίζω ότι θα βρεθούν ομάδες όπως βρέθηκαν πέρυσι. Ο Άρης πέρυσι ήταν πολύ κακός. Δηλαδή βλέπω πολύ καλύτερο τον Άρη φέτος. Δεν νομίζω ότι θα βρεθούν ομάδες μέτριες όπως η Κέρκυρα πέρυσι. Θα βρεθούν ομάδες οι οποίες θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την παραμονή τους. Αυτό δίνει μια καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα για τις υπόλοιπες θέσεις νομίζω ότι ο Ατρόμητος δείχνει να έχει ένα προβάδισμα. Αν ο παναθηναϊκός φτιάξει όμως ένα σύνολο έχει και αυτός τη βαριά φανέλα και μπορεί να είναι ψηλά. Ακόμη και εκεί όμως έχω αμφιβολίες. Όλοι οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καραγεωργίου.

Να σημειωθεί ότι στο site του συνδρομητικού καναλιού οι δηλώσεις του όσον αφορά τον Άρη έχουν απομαγνητοφωνηθεί λανθασμένα.

Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Ξάνθης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου