Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Σουνάς: «Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν!»

O νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη Δημήτρης Σουνάς, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.


Αναλυτικά τα όσα είπε: 


-Δημήτρη, το πρωτάθλημα αρχίζει και στην αφετηρία θα βρεθείτε στη Ριζούπολη για ένα ματς κόντρα στον Απόλλωνα.

«Πράγματι, αρχίζει το πρωτάθλημα και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

-Πρεμιέρα απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα. Πως την περιμένεις; 

«Πρώτα-πρώτα δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία ομάδα και να τις αντιμετωπίσουμε όλες το ίδιο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα»

-Ησουν και πέρυσι στην ομάδα, ζώντας τις δυσκολίες και τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Πόσο διαφορετικά πιστεύεις πως θα είναι τα πράγματα φέτος;

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στον ΑΡΗ. Εχουμε ξεπεράσει ορισμένα προβλήματα, δεν είμαστε όπως πέρυσι, έχουμε οργανωθεί, έχουμε αποκτήσει μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

-Είναι η ώρα να μετουσιωθεί σε ενέργεια για την ομάδα οι συμμετοχές που πήραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είσαι κι εσύ; 

«Φυσικά και αυτό είναι ένα προνόμιο για εμάς. Εχουμε κάποιες συμμετοχές από πέρυσι, έχουμε βοηθηθεί πάρα πολύ και πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

-Για τον Απόλλωνα τι ξέρεις; 

«Για εμάς όλοι οι αντίπαλοι είναι ίδιοι. Πρέπει να τους βλέπουμε με το ίδιο μάτι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα κοιτάξουμε να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

-Αν σε ρωτούσε κάποιος το φετινό πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο ή χειρότερο από πέρυσι, τι θα απαντούσες; 

«Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο, αλλά πιστεύω πως δεν θα είναι όπως πέρυσι. Το περιμένω καλύτερο! Εχουν αλλάξει τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Και έχει αλλάξει και ο αριθμός των ομάδων. Από 16 έγιναν 18.. 

«Αυτό είναι πλεονέκτημα γιατί θα υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια για όλες τις ομάδες».

-Τι έχεις να πεις στον κόσμο του ΑΡΗ; 

«Εύχομαι να μη δημιουργήσουμε μια χρονιά όπως πέρυσι και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου