Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Υπέγραψε ο Ουντότζι! (video)


Παίχτης του Άρη και επίσημα είναι ο Σαλόλε Ουντότζι. O Oυντότζι είναι η δεύτερη μεταγραφή παίχτη άνω των 24 ετών που δικαιούται να κάνει ο Άρης. Ο παίχτης υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σαλόζε Τσιγκόζιε Ουντότζι. Ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρη Ηλιάδη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Σαλόζε Τσιγκόζιε Ουντότζι, που θα ενσωματωθεί αύριο με την ομάδα μας και θα ξεκινήσει προπονήσεις, γεννήθηκε στις 16/07/1986 στο Λάγος της Νιγηρίας, έχει ύψος 1,71 και βάρος 67 κιλά.

Τις σεζόν 2009-’10 και 2010-’11 αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης (52 συμμετοχές, 6 γκολ). Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στον Πλατανιά (17 συμμετοχές, 4 γκολ) και ολοκλήρωσε την σεζόν στον Ατρόμητο Αθηνών (16 συμμετοχές, 2 γκολ).

«Όλοι στο γήπεδο»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Σαλόζε Τσιγκόζιε Ουντότζι, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα βρέθηκε στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, ενώ επισκέφτηκε και τον χώρο των γραφείων όπου γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και ενημερώθηκε για την πορεία τους, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα προσπαθήσω να την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Γνωρίζω πολύ καλά την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του ΑΡΗ στα παιχνίδια. Μια ατμόσφαιρα που την έζησα ως αντίπαλος και τώρα θα την ζήσω και ως παίκτης της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του ΑΡΗ θα στηρίξει και φέτος την προσπάθεια που θα κάνουμε για να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν. Όλοι στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά»."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου