Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Φιλόλογος-πρόβατο με IQ φουντουκιού...


Που να πάει μπροστά αυτή η άμοιρη η χώρα όταν και το πλέον μορφωμένο ανθρώπινο εκπαιδευτικό δυναμικό συμπεριφέρεται με μυαλό δίχρονης σαρανταποδαρούσας; Και μάλιστα όταν αυτή η σαρανταποδαρούσα με iq... φουντουκιού είναι δημόσιος υπάλληλος και διδάσκει τα παιδιά, το μέλλον αυτού του τόπου! 

Απίστευτο κι όμως ελληνικό... (ή μήπως τούρκικο;)

Χθες στη συνέντευξη τύπου του πρώην επαναστάτη και μεγαλύτερου παπατζή που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα συγκεντρώθηκαν πολλά κοπάδια προβάτων. Μία από αυτά ήταν και μία καθηγήτρια – φιλόλογος στο τρίτο γυμνάσιο Ευόσμου. Χθες, στενοχωρημένη και προβληματισμένη έλεγε στα σπορ του ρουφιάνου του βορρά ότι δεν θα ξαναπάει στο γήπεδο, απογοητευμένη με τη συμπεριφορά στον επαναστάτη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πέταξε τα δύο διαρκείας που είχε στις θύρες 5 και 6 λέγοντας ότι ούτε θα πάρει ξανά μετά από 8 χρόνια.

«Δεν σου άξιζε αυτό το τέλος. Έχω έναν γιο στην ηλικία σου, το ίδιο αυθόρμητος όπως κι εσύ. Είναι θερμός υποστηρικτής του μπαουγκ, αλλά σήμερα ήρθα να σε δω από κοντά χωρίς να το γνωρίζει. Ξέρω ότι πονάς ακόμη για την απώλεια της μητέρας σου. Να είσαι πάντα ευλογημένος».

Η συγκεκριμένη μάλιστα πήγε παιδιά με δική της πρωτοβουλία (στα πλαίσια μάλλον κάποιου εκπαιδευτικού προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας) στο γνωστό θηριοτροφείο - χασισοπωλείο - ρετσινοποτείο της τρούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου