Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Σούλης: "Ο Άρης δεν μπορεί να πανηγυρίσει την παραμονή του"


Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα ο Σούλης Παπαδόπουλος, στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο προπονητής του ΑΡΗ μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα μας, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανθρακικό όσο και στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας.

«Όταν ήρθα στην ομάδα, πριν από 13 μέρες, είχαμε διαφορά τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Μέσα σε δύο αγωνιστικές και, παρά την ήττα στα Γιάννενα, μειώσαμε την διαφορά μας στον έναν πόντο. Εγώ, οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και ο κόσμος δεν θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που μας δίνεται να ανεβούμε δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι θα περίμενα. Όσο κρίσιμο ήταν το προηγούμενο παιχνίδι με τα Γιάννενα, άλλο τόσο είναι και αυτό που ακολουθεί με τον Πανθρακικό. Απλά σε αυτό έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε πάνω από τον αντίπαλό μας. Είχαμε την ευκαιρία στα Γιάννενα να πάρουμε τη νίκη, αλλά σταθήκαμε άτυχοι με τα δοκάρια. Αν ψάξουμε να βρούμε τους βαθμούς που έχουμε χάσει από τις διαιτησίες και τις ατυχίες θα δούμε πως θα βρισκόμασταν πολύ πιο ψηλά. Δεν μπορεί να επικαλούνται άλλοι την διαιτησία και την ατυχία», τόνισε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Σούλης Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε:

«Και με την Λιβαδειά και με τα Γιάννενα μπήκαμε πολύ δυνατά. Άλλοτε, όμως, η τύχη σε κάνει τα κέφια, άλλοτε όχι. Στα Γιάννενα ήμασταν άτυχοι. Η ομάδα πάντως έδειξε καλύτερη ψυχολογία στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Αν έμπαινε το πρώτο δοκάρι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Από την άλλη, μπορεί, αν παίρναμε έναν βαθμό, αυτό να μας κοίμιζε. Τώρα είμαστε πιο προσηλωμένοι στον στόχο μας».

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΑΡΗ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Παρακαλώ τον κόσμο να αφήσει πίσω του το ότι έχει προηγηθεί και να στηρίξει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις στο ματς που έρχεται, ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί. Ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ ήταν και είναι ο κόσμος του. Εκεί έχουμε και την μεγαλύτερη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν. Αυτό που είπα στους παίκτες μου το λέω και σε εσάς. Κερδίζουμε τον Πανθρακικό και σωθήκαμε. Θέλουνε δεν θέλουνε θα τους κερδίσουμε. Σε αυτό το ματς που έρχεται πρέπει να δώσουμε εμείς κουράγιο στον κόσμο».

Και κατέληξε: «Το να κερδίσουμε τον Πανθρακικό και να εξασφαλίσουμε στο τέλος την παραμονή μας δεν είναι κάτι το φοβερό. Το αυτονόητο θα είναι. Ούτε θα πανηγυρίσουμε ούτε τίποτα. Δεν μπορεί ο ΑΡΗΣ να πανηγυρίσει την παραμονή του. Σε καμία περίπτωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου