Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ευχάριστα νέα για Πουλίδο και Ηρακλή


Τα νέα για τους Ρούμπεν Πουλίδο και Ανδρέα Ηρακλή είναι ευχάριστα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις, μετράει πλέον αντίστροφα για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και να θέσει με την σειρά του εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Κάτι που αναμένεται να γίνει από μέρα σε μέρα. 

Σε ό,τι αφορά τον 23χρονο αμυντικό, που συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας (ταλαιπωρείται από θλάση), η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση και δεν αποκλείεται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας να δοκιμάσει να προπονηθεί. 

Επίσης ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Παντελή Αντωνιάδη. Ο νεαρός ανασταλτικός μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αύριο θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα (η προπόνηση θα γίνει το πρωί στο Ν. Ρύσιο). 

Να θυμίσουμε τέλος ότι αύριο το βράδυ αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι τρεις νεαροί διεθνείς του Άρη, Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης και Δημήτρης Διαμαντάκος, οι οποίοι κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων για το φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Εσθονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου