Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πάλι στο σκαμνί ο Αρης - Eυτυχώς βοηθάει ο αρειανάρχης υπουργός!!!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κώστας Πετρόπουλος, θεώρησε πολύ μικρή την ποινή που επιβλήθηκε από τη Σούπερ Λίγκα στον Αρη (πρόστιμο 31.000 ευρώ), για τα επεισόδια των οπαδών του στη Βέροια, και στέλνει την υπόθεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας τον αποκλεισμό του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης». Εξασφαλισμένη η παρουσία των φιλάθλων του Αρη στον αγώνα με τον Πανθρακικό, στις 30 Μαρτίου.

Ο Σάχα όταν μπήκε στο γκριλ στο γήπεδο της Τούμπας

Ανοίγει πάλι ο φάκελος των επεισοδίων του αγώνα Βέροιας-Άρη, στις 4 Μαρτίου. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος είναι επιλεκτικά ευαίσθητος, μελέτησε τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς κι εκτίμησε πως η ποινή που επιβλήθηκε στον Άρη δεν ανταποκρίνεται στην έκταση των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί του. Ζητάει, λοιπόν, από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ να επανεξετάσει την υπόθεση, ώστε να επιβληθεί ποινή αποκλεισμού της έδρας του Άρη.

Η εκδίκαση ορίστηκε για τις 27 Μαρτίου, επομένως το "Κλ.Βικελίδης" θα είναι ανοιχτό για τους φιλάθλους, τρεις μέρες αργότερα, ακόμα κι αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δικαιωθεί από την επιτροπή. Στην περίπτωση που ο Άρης καταδικαστεί με αποκλεισμό, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στις 14 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου